Χριστοφόρου: “χάσαμε από την αποτελεσματικότητα μας, το πληρώσαμε και με την ΑΕΖ και χθες”

christoforou-chasame-apo-tin-apotelesmatikotita-mas-to-plirosame-kai-me-tin-aez-kai-chthes Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Στον ΣπορFM 95 μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας, Δημήτρης Χριστοφόρου για την ήττα από την Πάφο, το ματς με την Ομόνοια, τα αγωνιστικά δεδομένα και τον κόσμο.

Τα κυριότερα σημεία:

Αρχικά για την ήττα από την Πάφο:
Υπάρχει απογοήτευση για το αποτέλεσμα, είχαμε καλή εμφάνιση, όμως χάσαμε από την αποτελεσματικότητα μας, το πληρώσαμε και με την ΑΕΖ και χθες, όμως επειδή είμαστε η Ανόρθωση και δεν μπορούμε να μένουμε σε εγκωμιαστικά σχόλια αν χάνουμε, ήδη οι παίκτες είναι στη δουλειά για να επιστρέψουμε στις νίκες στο ματς με την Ομόνοια.

Για τα λάθη που έγιναν:
Δεν θα κρεμάσουμε κανένα, είμαστε ομάδα, όλοι μαζί κερδίζουμε, όλοι μαζί χάνουμε. Όλοι πρέπει να κάνουμε τον απολογισμό μας ώστε η ομάδα να πηγαίνει καλά και να ευχαριστεί τον κόσμο. Αυτό δεν έγινε στα δύο ματς. Πρέπει να γίνει στο παιχνίδι με την Ομόνοια. Είναι σαφές ότι από βάση απόδοσης στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, το είπε και ο αντίπαλος, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε, να πάρουμε νίκες, είμαστε αυστηροί με τους εαυτούς μας και είμαστε απογοητευμένοι γιατί από 4 ως 6 βαθμούς πήραμε ένα σε δύο ματς.

Για το ματς με την Ομόνοια:
Τους προηγούμενους αγώνες δεν μπορούμε να τους επηρεάσουμε, μόνο να τους σχολιάσουμε, όμως το ματς με την Ομόνοια μπορούμε να το επηρεάσουμε. Μόνο αυτό σκεφτόμαστε, θέλουμε να πάρουμε τη νίκη, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, όπως κάνει κάθε παιχνίδι για να σπρώξει την ομάδα στο τρίποντο που θα μας βοηθήσει αρκετά.

Για τα αγωνιστικά:
Ο Μουσοντά είχε ένα ζήτημα στο πόδι και του στέρησε τη συμμετοχή, θα τον δούμε μέσα στην εβδομάδα. Γίνεται κάποια διαχείριση με κάποιους παίκτες και είναι θέμα του προπονητή.

Για τον Καστέλ που είχε δεμένο το κεφάλι του:
Είχε ένα πρόβλημα, δεν συνδέεται με το προηγούμενο του πρόβλημα, χρειάστηκε να αγωνιστεί με δεμένο το κεφάλι και αυτό έκανε.

Για τον κόσμο:
Τους ευχαριστούμε για την παρουσία τους στην Πάφο, τους καλούμε την Παρασκευή να έρθουν στο γήπεδο. Να κάνουμε και μια αναφορά την Κυριακή το πρωί για τον Αντώνη Παπαδόπουλο που θα γίνει μια εκδήλωση, θα τιμηθεί η δράση του και η μνήμη του.

Περισσότερα στο ηχητικό πιο κάτω:

Πηγή: 24sports.com.cy

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.