Χριστοφόρου: “Με τη στήριξη του κάθε Ανορθωσιάτη όλα είναι πιθανά”

christoforou-me-ti-stirixi-tou-kathe-anorthosiati-ola-einai-pithana Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Στον ΣπορFM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου για τη νίκη επί της Ομόνοιας, για τον κόσμο αλλά και όλη την επικαιρότητα γύρο από την ομάδα μας.

Αναλυτικά:

Για τη νίκη στο ντέρμπι με την Ομόνοια: «Ήταν ένα σημαντικό αποτέλεσμα και βαθμολογικά και από την άποψη της ψυχολογίας. Από εκεί και πέρα ήταν απλά μια νίκη που δίνει τρεις βαθμούς. Επιτέλους κερδίσαμε στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Μας ικανοποιεί ότι κερδίσαμε με μια εξαιρετική εμφάνιση στο 2ο μέρος. Στην επανάληψη μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο και ήταν η δική μας. Ήταν μια νίκη, τίποτα περισσότερο από αυτό. Η πίστη στις δυνατότητες της ομάδας δεν κλονίστηκε ποτέ. Αυτό που προκαλούσε απογοήτευση είναι ότι η ομάδα δεν έπαιρνε βαθμούς στα παιχνίδια που έπαιζε καλά».

Για τον Καστέλ: «Είναι ένας παίκτης που ταλαιπωρήθηκε φέτος από διάφορα θέματα. Τώρα είναι πολύ καλά και το επόμενο διάστημα τον περιμένουμε να είναι μαζί μας πολύ δυναμικά».

Για την παρουσία του κόσμου: «Δεν έχουμε κάνει εκπτώσεις σε ότι αφορά τις φιλοδοξίες που έχουμε. Με τη στήριξη του κάθε Ανορθωσιάτη όλα είναι πιθανά. Τους ευχαριστούμε πολύ. Στο ματς με την Ομόνοια ήταν εντυπωσιακός ο παλμός τους».

Για παροχή πρώτων βοηθειών στον πατέρα του Χαραλάμπους από τους γιατρούς της Ανόρθωσης: «Το επάγγελμα του γιατρού δεν ξεχωρίζει σύνορα. Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την ανθρώπινη υγεία. Οι γιατροί έκαναν το αυτονόητο που επιβάλλει το καθήκον».

Για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα: «Δεν θα είναι εύκολο. Ο αντίπαλος προέρχεται από αρνητικά αποτελέσματα. Πιστεύουμε ότι έχουμε ότι χρειάζεται για να κερδίσουμε».

Για την εκδήλωση μνήμης για τον Αντώνη Παπαδόπουλο: «Ήταν μια οφειλόμενη τιμή από την Ανόρθωση σε μια από τις σημαντικότερες μορφές της ιστορίας της. Ήταν ένα σαββατοκύριακο τιμών. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε στην εκδήλωση».

Πιο κάτω το ηχητικό:

Πηγή: 24sports.com.cy

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.