Φιλανθρωπικό τουρνουά εις μνήμη Σωτήρη Μιχαήλ

filanthropiko-tournoua-eis-mnimi-sotiri-michail Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Στα πλαίσια της κοινωνικής του ευθύνης, το Τμήμα Πετόσφαιρας Γυναικών της Ανόρθωσης Αμμοχώστου, αποφάσισε να διεξάγει φιλανθρωπικό τουρνουά στις 23 Δεκεμβρίου, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για άπορες οικογένειες του Δήμου Αγλαντζιάς, όπου εδρεύει προσωρινά η ομάδα μας.

Το εν λόγω τουρνουά αποφασίστηκε να διεξαχθεί εις μνήμη του αείμνηστου Σωτήρη Μιχαήλ, που αφιέρωσε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του στο Τμήμα Πετόσφαιρας της ομάδας μας και ήταν ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους για να μεγαλουργήσει η Ανόρθωση στο άθλημα μετά την προσφυγιά.

Στο τουρνουά θα συμμετάσχουν ομάδες από γονείς, προπονητές, Επιτροπή Πετόσφαιρας, ως επίσης και οι ομάδες των αναπτυξιακών μας Τμημάτων Κ14, Κ16 και Κ18. Ως εκ τούτου, θα ήταν χαρά μας να είστε και εσείς ένας/μια απ’ αυτούς που θα λάβουν μέρος στην εκδήλωση, ώστε να βοηθήσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη τη στήριξή μας.

Κατά τη διάρκεια του τουρνουά θα διατίθενται στην είσοδο λαχνοί εισφοράς, για όσους ενδιαφέρονται και θέλουν να προμηθευτούν, ώστε να μαζευτεί ένα σεβαστό ποσό για τον σκοπό μας.

Με εκτίμηση,
Επιτροπή Πετόσφαιρας Γυναικών Ανόρθωσις Αμμοχώστου

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.