Η Ανόρθωσις και η Ένωσις φίλων ΑΕΚ τιμούν τον Αντώνη Παπαδόπουλο

i-anorthosis-kai-i-enosis-filon-aek-timoun-ton-antoni-papadopoulo Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Η Ανόρθωσις και η Ένωσις φίλων ΑΕΚ τιμούν τον Αντώνη Παπαδόπουλο σε μια εκδήλωση που θα γίνει στην αίθουσα “Κυριάκος Θεοχάρους” την Κυριακή 12 Νοεμβρίου και ώρα 11.30 π.μ.

Πιο κάτω η ανακοίνωση της Ένωσις φίλων ΑΕΚ:

Η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΚΑΙ Η ΕΝΩΣΙΣ ΦΙΛΩΝ ΑΕΚ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ

Η ιστορική συνείδηση κατευόδωσε το 1981 τον Αντώνη Παπαδόπουλο στις δέλτους της αθανασίας.Για να επαναπροσδιοριστεί το βαρυσήμαντο αξιακό μέγεθός του, η γεραρή Ανόρθωσις και η Ένωσις Φίλων ΑΕΚ διοργανώνουν εκδήλωση μνήμης και τιμής στη Λάρνακα την Κυριακή 12 Νοεμβρίου, ώρα 11.30 π.μ.στην αίθουσα δεξιώσεων “Κυριάκος Θεοχάρους” του γηπέδου “Αντώνης Παπαδόπουλος”.

Σημαιοφόρος της ΑΕΚ στους Πανελλήνιους αγώνες στίβου το 1953, ηρωική μορφή της ΕΟΚΑ δίπλα στον Γρηγόρη Αυξεντίου, επιθεωρητής Σωματικής Αγωγής στην Κύπρο, επιτελικό στέλεχος της προσφυγικής Ανόρθωσης, καταύγασε την κοινωνική και αθλητική ζωή της Κύπρου.

Θα μιλήσουν : 
Ο κ.Ανδρέας Μιχαηλίδης, πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, με θέμα: << Αντώνης Παπαδόπουλος: μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα >>
Ο κ.Δημήτρης Παπαδάκης, ευρωβουλευτής, με θέμα: << Προσφυγιά και Αθλητισμός >>
Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο δημοσιογράφος κ.Γιώργος Μελετίου.

Με τέτοιες δημάρατες φυσιογνωμίες, όπως ο Αντώνης Παπαδόπουλος, οξυγονώνεται η ελπίδα να εδραιωθούν οι ευγενέστεροι οραματισμοί μας.

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.