Η πρώτη ανακοίνωση του Τμήματος Πολεμικών Τεχνών της Ανόρθωσης

i-proti-anakoinosi-tou-tmimatos-polemikon-technon-tis-anorthosis Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Διαβάστε πιο κάτω την ανακοίνωση του νεοσύστατου Τμήματος Πολεμικών Τεχνών του Συλλόγου μας:

«Συνεστήθη εν Βαρωσίοις και υφίσταται από 30 Ιανουαρίου 1911, αναγνωστήριον υπό την επωνυμίαν Ανόρθωσις, επί της ηθικής αναπλάσεως, της ελληνικής μορφώσεως και της ψυχαγωγίας των μελών αυτού»

Μέλη τα οποία από το 1974 φέρουν ακόμα ένα βάρος στις πλάτες τους, αυτό της διατήρησης του άσβεστου πόθου της Επιστροφής, στις πατρογονικές μας εστίες.

Πιστοί λοιπόν στις διαχρονικές αξίες της Ανόρθωσις Αμμοχώστου και έχοντας ως σκοπό και στόχο τη συνεχή ανάπτυξη και παρουσία του Φοίνικα σε όλα τα αθλήματα, αποφασίσαμε όπως προχωρήσουμε στη σύσταση Τμήματος Πολεμικών Τεχνών!

Σκοπός της Δημιουργίας του τμήματος αυτού είναι η εκγύμναση των μελών του, η διάδοση της ευγενούς άμιλλας, η εκμάθηση της προσωπικής αυτοάμυνας, της πειθαρχίας και της αυτοσυγκράτησης.

Η πολεμική τέχνη δεν επιθυμεί να δημιουργήσει βίαιους ανθρώπους, αλλά άτομα που έχοντας βρει μέσα τους την εσωτερική ειρήνη να τη διοχετεύσουν και στους άλλους.

Με την έναρξη λοιπόν του τμήματος αυτού, σας καλούμε όπως στηρίξει ο κάθε ένας από εσάς αγοράζοντας το πρώτο προϊόν για οικονομική ενίσχυση του τμήματος.

Στα επόμενα παιχνίδια της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, θα υπάρχουν φανέλες προς πώληση, έξω από το Νότιο πέταλο του γηπέδου μας. Φανέλες προς πώληση θα υπάρχουν επίσης στα γραφεία του Σωματείου καθώς και στην Μπουτίκ του γηπέδου.

Η τιμή έχει οριστεί στα €12 η μία, €20 για αγορά 2 φανελών ξεχωριστού χρώματος και €25 για αγορά και των 3 φανελών.

Στηρίζουμε την Ανόρθωση! Στηρίζουμε το Σωματείο μας!

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.