ΜΑΧΗΤΕC: “Δεν θα πούμε πολλά, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε ακόμα πιο σκληρά γιατί αυτή είναι η Ιστορία μας”

machitec-den-tha-poume-polla-tha-synechisoume-na-doulevoume-akoma-pio-sklira-giati-afti-einai-i-istoria-mas Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Ανάρτηση έκανε ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου με αφορμή την έναρξη διάθεσης του πρώτου επετειακού προϊόντος, για τα 30χρονα, από αύριο.

Πιο κάτω η ανάρτηση:

Αδέλφια,

Φέτος και με την έλευση του 2024 το οργανωμένο μας σύνολο συμπληρώνει 30 χρόνια ζωής από την μέρα ίδρυσης του. Τριάντα αυθεντικά χρόνια, με αρκετές γενιές να απαρτίζουν το σύνολο που ονομάζεται MAXHTEC στο πέρασμα των τριών δεκατιών. Δεν θα πούμε πολλά, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε ακόμα πιο σκληρά γιατί αυτή είναι η Ιστορία μας.

Παρουσιάζουμε απόψε το λογότυπο το οποίο θα μας συνοδεύει για ένα χρόνο εορταστικού χαρακτήρα και θα χρησιμοποιείται από το σύνολο μας, είτε στα προϊόντα είτε σε άλλα σημεία. Να ενημερώσουμε ότι οι διεργασίες και ο προγραμματισμός για πολλά θέματα βρίσκονται σε εξέλιξη και όποτε υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο θα γίνεται από τις σελίδες μας. Αύριο θα σας ανακοινωθεί-παρουσιαστεί και το 1ο επετειακό προϊόν σε μια σειρά από αυτά που θα γίνουν μέχρι και το τέλος του 2024. Αναμονή μέχρι αύριο λοιπόν!

𝐌𝐀𝐗𝐇𝐓𝐄𝐂 𝟏𝟗𝟗𝟒 🔵⚪

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.