Πανταχού παρόντες οι Δρομείς μας

pantachou-paron-oi-dromeis-mas Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Πανταχού παρόντες δηλώνουν οι δρομείς της Ανόρθωσης αφού λίγες ημέρες πριν κάνουν άλλη μια απόβαση στην Αθήνα για τον αυθεντικό μαραθώνιο το Σαββατοκύριακο που πέρασε συμμετείχαν σε ακόμη δύο δράσεις: στο Run Aglantzia – For a Cause, το οποίο ήταν για φιλανθρωπικό σκοπό και στον 26ο Διεθνή Αγώνα Δρόμου του Δήμου Λάρνακας.

Πιο κάτω και η ανάρτηση του τμήματος:

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν την αναχώρηση της αποστολής μας για την Αθήνα και τον Αυθεντικό Μαραθώνιο, οι δρομείς μας φόρεσαν τις φανέλες τους και έδωσαν το παρόν τους σε 2 αγώνες δρόμου.

Στην Αγλατζιά και το “RUN AGLANTZIA – For a Cause” και σε αγώνα 5 χιλιομέτρων είχαμε συμμετοχή με 4 δρομείς. Σε ένα αγώνα με φιλανθρωπικό σκοπό όπου μέρος των εσόδων διατέθηκαν στον Σύλλογο Εθελοντών Ψυχοκοινωνικής Στήριξης Παιδιών και Εφήβων. Εκεί έτρεξαν οι:

Βασίλης Πραστίτης
Κυριάκος Στεφάνου
Γιάννης Γεωργιάδης
Φίλιππος Πιερίδης

Στην Λάρνακα και τον 26ο Διεθνή Αγώνα Δρόμου του Δήμου Λάρνακας το Τμήμα μας είχε συμμετοχή με τον Αλέξανδρο Αλεξάνδρου και τον Μάριο Γενακρίτη. Εκεί ο Μάριος και ο Αλέξανδρος είχαν εξαιρετικές αποδόσεις ανεβαίνοντας έκαστος στο βάθρο των νικητών.

Συγχαρητήρια στους αθλητές μας που βρίσκονται παντού, κάθε Σαββατοκυρίακο.

Ραντεβού στην Αθήνα.

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.