Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση προς τιμήν του Αντώνη Παπαδόπουλου

pragmatopoiithike-i-ekdilosi-pros-timin-tou-antoni-papadopoulou Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση προς τιμήν του Αντώνη Παπαδόπουλου από την Ένωση Φίλων ΑΕΚ και την Ανόρθωση στην αίθουσα “Κυριάκος Θεοχάρους” στο στάδιο “Αντώνης Παπαδόπουλος”.

Την εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλία του ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής Ανόρθωσης, Ανδρέας Σάντης. Στη συνέχεια μίλησε ο πρόεδρος της Ένωσης Φίλων ΑΕΚ, ο οποίος διάβασε και την επιστολή του προέδρου της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη ο οποίος χαιρέτισε την εκδήλωση και τους παρευρισκομένους.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης απεύθυνε ομιλία με θέμα Αντώνης Παπαδόπουλος, Μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα. Με το τέλος της ομιλίας του κ.Μιχαηλίδη τον λόγο πήρε ο ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδάκης με θέμα “Προσφυγιά και Αθλητισμός”.

Στο τέλος της εκδήλωσης παραδόθηκαν τιμητικές πλακέτες στην γυναίκα του Αντώνη Παπαδοπούλου, Λόλα Παπαδόπουλου από την ένωση φίλων ΑΕΚ και την Ανόρθωση. Έγινε επίσης και μεταθανάτια τιμή στον Δημήτρη Ζάγκυλο από την Ανόρθωση και την Ένωση Φίλων ΑΕΚ. Τις τιμητικές πλακέτες παρέλαβε ο υιός του.

Στο τέλος της εκδήλωσης εκφωνήθηκε ο Εθνικός Ύμνος από όλους τους παρευρισκόμενους.

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.