Πρόστιμο μέχρι και για τα drone από τον Βρυωνίδη

prostimo-mechri-kai-gia-ta-drone-apo-ton-vryonidi Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ, Αριστοτέλης Βρυωνίδης, γέμισε με πρόστιμα το ποινολόγιο εναντίων της ομάδας μας για το παιχνίδι με την Ομόνοια.

Μέχρι και για τα drone που έβγαζαν πλάνα του γηπέδου, έβαλε πρόστιμο…

Πιο κάτω όλες οι ποινές.

*Καταγγελία κατά της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ Αμμοχώστου:
(α) γιατί επέτρεψε τη παραγωγή και/ή μετάδοση σήματος μέσω drone εντός του αγωνιστικού χώρου (πάνω από το κέντρο του αγωνιστικού χώρου) πριν την έναρξη του αγώνα, κατά την διάρκεια της προθέρμανσης και για χρονική περίοδο 5 λεπτών μετά την έναρξη του αγώνα χωρίς την προηγούμενη έκκριση από την ΚΟΠ, κατά παράβαση των άρθρων 1, 2 και 3, Κεφάλαιο XVΙI της προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA Α΄ Φάση περιόδου 2023/2024.
Απόφαση: Πρόστιμο. 
(β) για κατανάλωση αλκοολούχων ποτών από οπαδούς της ομάδας κατά την διάρκεια του αγώνα (αλκοολούχες μπύρες στην κερκίδα), κατά παράβαση του άρθρου 7 του Κεφ. VII της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA Α΄ Φάση 2023/2024 και των άρθρων 4(γ) και 5 των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο. 
(γ) για χρήση λέιζερ από οπαδούς της ομάδας καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα με στόχο τους ποδοσφαιριστές και τους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(ιβ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο. 
(δ) για μεταφορά εντός του σταδίου (στην κερκίδα) από οπαδούς της ομάδας επικίνδυνων αντικειμένων (πυρσοί, κροτίδες και καπνογόνα), κατά παράβαση του άρθρου 10.2(δ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο. 
(ε) για ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια του αγώνα και περαιτέρω για πυροδότηση και ρίψη επικίνδυνων αντικειμένων (πυρσοί, καπνογόνα στην κερκίδα πριν την έναρξη του αγώνα και κροτίδες στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια του αγώνα) από οπαδούς της ομάδας, κατά παράβαση των άρθρων 10.2β και 10.2γ(1)(2) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο. 
(στ) λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18 της Προκήρυξης   Πρωταθλήματος  CYTA   περιόδου 2023-2024
Απόφαση: Πρόστιμο.
στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάσης περιόδου 2023-2024 ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου – ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας/10.11.2023 (11η Αγωνιστική).

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.