Το λένε οι αριθμοί αλλά και η εικόνα της, η Ανόρθωσις είναι ΕΔΩ

to-lene-oi-arithmoi-alla-kai-i-eikona-tis-i-anorthosis-einai-edo Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Η Ανόρθωσις άλλαξε φέτος και επιτέλους ευχαριστιέσαι να την βλέπεις να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Η αλλαγή αυτή δε φαίνεται μόνο από την εικόνα της στο γήπεδο που ανεξαρτήτως αποτελέσματος αφήνει μια καλή αίσθηση στο τέλος κάθε αγώνα, αλλά φαίνεται και μέσω των στατιστικών που συλλέγει το CIES Football Observatory στην πλατφόρμα της απόδοσης για κάθε ομάδα ανά το παγκόσμιο.

Μάλιστα από τις 6 κατηγορίες στις οποίες συλλέγει στατιστικά στις τρεις η ομάδα μας είναι πρώτη από όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος. Τα στατιστικά αφορούν όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος για τις αγωνιστικές που παίχτηκαν μέχρι σήμερα.

Πρώτο στατιστικό είναι οι εύστοχες τελικές προσπάθειες κάθε ομάδας. Όπως μπορείτε να δείτε πιο κάτω, η ομάδα μας είναι η πρώτη σε εύστοχες τελικές προσπάθειες σε όλο το πρωτάθλημα με 6,4 σουτ ανά αγώνα έχοντας διαφορά 0,3 σουτ από τη δεύτερη Πάφο και 0,7 σουτ από τον τρίτο Απόλλωνα. Πιο κάτω ο σχετικός πίνακας:

Επόμενο στατιστικό στοιχείο είναι οι σωστές πάσες στο τελευταίο τρίτο του αντιπάλου. Πρώτη είναι η Πάφος με 45,7 πάσες ανά αγώνα, δεύτερος ο Άρης με 45,5 πάσες ανά αγώνα, τρίτη η ΑΕΚ με 44,8 και τέταρτη η ομάδα μας με 39,7 πάσες ανά αγώνα. Πιο κάτω ο σχετικός πίνακας:

Όσον αφορά τη συνολική κατοχή η Ανόρθωσις είναι ξανά στην κορυφή με το εντυπωσιακό 59% ανά αγώνα. Δεύτερη είναι η Πάφος με 56,4% και η ΑΕΚ τρίτη με 56,1%. Πιο κάτω ο σχετικός πίνακας:

Στην επόμενη κατηγορία η ομάδα μας είναι στην πέμπτη θέση με 1,8% διαφορά από τον πρώτο ΑΠΟΕΛ. Το στατιστικό έχει να κάνει με τη συνολική ακρίβεια στις πάσες σε κάθε αγώνα. Το ΑΠΟΕΛ είναι πρώτο με 85%, δεύτερος ο Απόλλωνας, τρίτη η Πάφος, τέταρτη η ΑΕΚ και πέμπτη η ομάδα μας με 83,2%. Πιο κάτω ο σχετικός πίνακας:

Και στην επόμενη κατηγορία το καλύτερο στατιστικό έχει η ομάδα του ΑΠΟΕΛ. Το στατιστικό έχει να κάνει με τις εύστοχες τελικές προσπάθειες του αντιπάλου σε κάθε αγώνα, οπότε αυτός που δέχθηκε τις λιγότερες έχει και το καλύτερο στατιστικό. Το ΑΠΟΕΛ δέχεται κατά μέσο όρο 2,5 εύστοχα σουτ κάθε παιχνίδι. Η ομάδα μας βρίσκεται στην 6η θέση με 3,9 εύστοχες προσπάθειες του αντιπάλου ανά αγώνα. Πιο κάτω ο σχετικός πίνακας:

Τελευταία κατηγορία στατιστικών του CIES Football Observatory είναι για την ακρίβεια στις πάσες του αντιπάλου στο δικό μας τρίτο του γηπέδου, οπότε αυτός που δέχθηκε τις λιγότερες έχει και το καλύτερο στατιστικό. Η ομάδα μας έχει το καλύτερο στατιστικό με 24,3 πάσες ανά αγώνα δεύτερη η Πάφος με 28,4 και τρίτη η ΑΕΚ με 28,5. Πιο κάτω ο σχετικός πίνακας:

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.