Άλλη μια εβδομάδα γεμάτη πρόστιμα

alli-mia-evdomada-gemati-prostima Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Άλλη μια εβδομάδα ο αθλητικός δικαστής της ΚΟΠ γέμισε με πρόστιμα την ομάδα μας, συνολικά για 8 παραπομπές.

Πιο κάτω οι αποφάσεις του αναλυτικά:

*Καταγγελία κατά:
(1) της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ Αμμοχώστου:
(α) για καθυστέρηση έναρξης του αγώνα κατά 4 λεπτά που προκάλεσαν οπαδοί της ομάδας, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(ια) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο.
(β) για χρήση λέιζερ από οπαδούς της ομάδας κατά την διάρκεια του αγώνα με στόχο τους ποδοσφαιριστές και τους οπαδούς της φιλοξενούσας ομάδας, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(ιβ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο.
(γ) για είσοδο στον αγωνιστικό χώρο (περιφραγμένο χώρο του γηπέδου) οπαδών της ομάδας κατά την διάρκεια του αγώνα, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(α) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο.
(δ) για μεταφορά εντός του σταδίου (στην κερκίδα) από οπαδούς της ομάδας επικίνδυνων αντικειμένων (καπνογόνα και πυρσοί), κατά παράβαση του άρθρου 10.2(δ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο.
(ε) για πυροδότηση στην κερκίδα επικίνδυνων αντικειμένων (πυρσοί, καπνογόνα πριν την έναρξη και κατά την διάρκεια του αγώνα) από οπαδούς της ομάδας, κατά παράβαση του άρθρου 10.2γ(1) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο.
(στ) για ανάρτηση πανό ακατάλληλου για αθλητικές εκδηλώσεις με πολιτικό περιεχόμενο, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(ε) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο.
(ζ) λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2023-2024.  
Απόφαση: Πρόστιμο.
(2) του ΑΝΔΡΕΑ ΣΑΝΤΗ προέδρου της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ Αμμοχώστου για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε μετά το τέλος του αγώνα (εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο από την κερκίδα ως μη εξουσιοδοτημένο άτομο και κατευθύνθηκε στον χώρο των αποδυτηρίων όπου και ύβρισε άτομο ασφαλείας της φιλοξενούσας ομάδας γεγονός που δημιούργησε ένταση στον χώρο), κατά παράβαση των άρθρων 4(γ), 10.2(α) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ και του άρθρου 30.5 του Κεφαλαίου VII της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2023/2024
Απόφαση: Πρόστιμο.
στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάσης περιόδου 2023-2024 ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ Λεμεσού – ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου/26.11.2023 (12η Αγωνιστική).

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.