Ανακοίνωση: “Στηρίζουμε και προστατεύουμε την ομάδα μας”

anakoinosi-stirizoume-kai-prostatevoume-tin-omada-mas Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν λίγο η ομάδα μας για να ευχαριστήσει τον κόσμο για τη μέχρι τώρα παρουσία του αλλά και να τον προτρέψει για να προστατέψει την ομάδα από ενέργειες που μπορεί να επιφέρουν κόστος όπως η χρήση λέιζερ.

Πιο κάτω η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. της Ανόρθωσης Αμμοχώστου επιθυμεί όπως ευχαριστήσει τον μεγάλο και περήφανο κόσμο της ομάδας μας για την εξάντληση των εισιτηρίων για τέταρτη φορά στους τελευταίους πέντε εντός έδρας αγώνες. Η παρουσία του κόσμου είναι το πιο ηχηρό μήνυμα για την επιστροφή της Ανόρθωσης εκεί που ανήκει.

Παράλληλα όμως οφείλουμε όλοι μας να προστατεύσουμε αυτή την προσπάθεια με κάθε μας ενέργεια. Στον αγώνα με τον Απόλλωνα έχουμε παραπεμφθεί για ακόμη μια φορά για χρήση λέιζερ και η κάθε παραπομπή επιφέρει πρόστιμο κατ’ ελάχιστον €2400. Είναι απαράδεκτο για αυτό τον λόγο να κινδυνεύει η ομάδα μας με βαρύτερες ποινές όπως η διακοπή αγώνα της ή η διεξαγωγή αγώνων κεκλεισμένων των θυρών γιατί ελάχιστα άτομα αρνούνται να συμμορφωθούν με τις επανειλημμένες προτροπές μας.

Η Ανόρθωσις είναι για κάθε οπαδό της κάτι ιερό και αποτελεί ευθύνη όλων μας να την προστατεύουμε με τη συμπεριφορά μας εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.