Χριστοφόρου: “Χρειάζεται εγρήγορση από όλους στο αγωνιστικό αλλά και στο οικονομικό”

christoforou-chreiazetai-egrigorsi-apo-olous-sto-agonistiko-alla-kai-sto-oikonomiko Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Στον ΣπορFM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας, Δημήτρης Χριστοφόρου για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ και για την υπόλοιπη επικαιρότητα γύρω από την Ανόρθωση.

Τα κυριότερα σημεία:

Για το ματς με την ΑΕΚ: «Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με ένα αντίπαλο που έκανε κάποιες αλλαγές και έχει βελτιωθεί αρκετά. Σε πολύ κατάσταση είναι και η δική μας ομάδα, θα δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας για να πάρουμε τη νίκη».

Τι θα σημαίνει μια νίκη: «Θα πάρουμε τρεις βαθμούς, θα κλείσουμε τον πρώτο γύρο με τον καλύτερο τρόπο, θα είμαστε τουλάχιστον δύο βαθμούς πίσω από την κορυφή. Όμως επειδή υπάρχουν άλλοι τρεις γύροι, πρακτικά δεν σημαίνει κάτι. Για να έχουν αξία οι νίκες μας οι προηγούμενες πρέπει να κερδίσουμε και την ΑΕΚ».

Για το σολντ άουτ: «Είναι μια πρόκληση και για τον ίδιο τον κόσμο να γεμίζει σε κάθε παιχνίδι το γήπεδο μας. Είναι πολύ σημαντικό που έχουμε αυτό το πράγμα τόσο με τα σολντ άουτ αλλά και στη Λεμεσό στο ματς με τον παλμό που είχε ο κόσμος».

Για την αρνητική παράδοση: «Θέλουμε τη νίκη για τους τρεις βαθμούς και να κλείσουμε τον πρώτο γύρο με νίκη, να την αφιερώσουμε τη νίκη στον Φραν Γκαρσία που ήταν ο άτυχος στο ματς με τον Απόλλωνα».

Για τον Γκερέρο: «Συνεχίζει την αποθεραπεία του σύντομα θα προσπαθήσει να κάνει μέρος του κανονικού προγράμματος, όμως κανείς δεν θα ρισκάρει τον Γκερέρο».

Για τον Ιωάννου: «Δεν θα προλάβει θα τον δούμε για το επόμενο παιχνίδι».

Για τον αν θα γίνουν κινήσεις: «Είναι μια μεταβατική σεζόν και στο οικονομικό, η διοίκηση δεν έχει κρύψει ότι υπάρχουν προβλήματα, χρειαζόμαστε τη βοήθεια του κόσμου για να παραμείνει η ομάδα στην καλή πορεία που κάνει. Χρειάζεται εγρήγορση από όλους στο αγωνιστικό αλλά και στο οικονομικό».

Για τα πριμ: «Υπάρχει ένα ρητό «όποιος τα φέρνει, τα παίρνει», αυτό ισχύει».

Πηγή: 24sports.com.cy

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.