Χριστοφόρου: “Δεν έχουμε ακόμα αποφάσεις για το πως θα κινηθούμε τον Ιανουάριο”

christoforou-den-echoume-akoma-apofaseis-gia-to-pos-tha-kinithoume-ton-ianouario Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας, Δημήτρης Χριστοφόρου παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0 για όλα όσα αφορούν την επικαιρότητα της Ανόρθωσης.

Οι δηλώσεις του:

Για το εκτός έδρας ματς με τον Εθνικό και το καλό σερί που έχει η ομάδα μακριά από το γήπεδο της: «Είναι αλήθεια πως τα πήγαμε πολύ καλά στα εκτός έδρας μέχρι τώρα. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι είναι εξασφαλισμένη η νίκη την Κυριακή. Είναι μια ιδιαίτερη περίσταση με τα αγωνιστικά. Απουσιάζουν 7 παίκτες. Οι συνθήκες όπως έχουν δημιουργηθεί, το κάνουν σπουδαίο και κρίσιμο παιχνίδι και χρειαζόμαστε τον κόσμο της ομάδας για να είναι ο 12ος και 13ος παίκτης».

Για την μαζική προσέλευση του κόσμου: «Είμαστε πάνω από 2100 εισιτήρια η προπώληση. Στόχος είναι να ξεπεράσουμε τις 3 χιλιάδες. Θα έχει και εισιτήρια στο γήπεδο».

Τα αγωνιστικά δεδομένα: «Είναι ο τιμωρημένος Τσίκο, τα δυο παιδιά που δεν θα ξανά αγωνιστούν φέτος Φερέρ και Φραν Γκαρσία. Είναι ο Γκερέρο με τον Αρτυματά και οι περιπτώσεις των Ιωάννου και Ουαγκέ που δεν θα είναι διαθέσιμοι».

Για το αν θα διαγραφούν οι Φερέρ και Γκαρσία: «Είναι δυο ξεχωριστές περιπτώσεις . Ο Σάλβα είναι δανεικός και ο Γκαρσία μας ανήκει. Θα το αξιολογήσει το τεχνικό επιτελείο και θα αποφασίσει».

Για τα πολλά πρόστιμα που επιβάλλονται στην ομάδα: «Επιβεβαιώθηκαν αυτά που γράφαμε. Αφορούσαν τις παραπομπές για τον αγώνα που δώσαμε στη Λεμεσό. Είναι εντελώς αχρείαστο να παραπέμπετε η ομάδα στον Αθλητικό Δικαστή για λέιζερ και άλλα συναφή».

Για το θέμα των μετοχών: «Είναι απόφαση της διοίκησης της Ανόρθωσης το συγκεκριμένο θέμα και οτιδήποτε άλλο. Ο στόχος είναι να μην δημοσιοποιούνται οι επαφές προτού υπάρξει κατάληξη. Για την ουσία των θεμάτων θα τοποθετηθεί ο ίδιος ο πρόεδρος όποτε το θεωρήσει απαραίτητο».

Για το μεταγραφικό πλάνο και αν εντόπισε στόχους ο Αντόνιο Πριέτο: «Εντόπισε από πριν το καλοκαίρι. Είναι συνεχείς η παρακολούθηση ποδοσφαιριστών και συνεχώς αξιολογούνται περιπτώσεις ακόμα και για θέσεις που δεν θα φανταζόταν κάποιος πως θέλουμε ενίσχυση. Δεν έχουμε ακόμα αποφάσεις για το πως θα κινηθούμε τον Ιανουάριο. Έχουμε ακόμα χρόνο».

Πηγή: sport-fm.com.cy

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.