Χριστοφόρου: “έχουν πιθανότητες να είναι στην αποστολή για τον αγώνα με την Καρμιώτισσα”

christoforou-echoun-pithanotites-na-einai-stin-apostoli-gia-ton-agona-me-tin-karmiotissa Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα μας.

Αναλυτικά πιο κάτω:

Για την πορεία της Ανόρθωση μέχρι σήμερα: «Μας βρίσκει ικανοποιημένους από αγωνιστικής πλευράς και σε ό,τι αφορά την εικόνα της ομάδας, αλλά και βαθμολογικά, όμως θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς. Είμαστε στη δεύτερη θέση, όμως αυτό δεν λέει πολλά γιατί το πρωτάθλημα δεν τελειώνει τώρα. Είμαστε συγκεντρωμένοι για να έρθουν και τα υπόλοιπα αποτελέσματα που θέλουμε μέχρι το τέλος της σεζόν».

Για τα αγωνιστικά: «Επιστρέφουν σήμερα οι παίκτες. Θα γίνει αξιολόγηση για όλους τους παίκτες. Πέραν του Αρτυματά και των μόνιμα απόντες, όλοι οι άλλοι έχουν πιθανότητες να είναι στην αποστολή για τον αγώνα με την Καρμιώτισσα. Αυτό θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες».

Για τη συνέχεια και το πρόγραμμα «Κας-γκολ»: «Ο στόχος μας είναι να συνεχίσουμε νικηφόρα. Περιμένουμε τη στήριξη από τον κόσμο όχι μόνο στον αγώνα αλλά και μέσω του προγράμματος που ανακοινώσαμε τις προηγούμενες ημέρες και αφορά την προσπάθεια ενίσχυσης για μεταγραφές τον Ιανουάριο. Όλα τα έσοδα θα πάνε αποκλειστικά στο κομμάτι των μεταγραφών. Είμαστε ικανοποιημένοι για την ώρα από τον αριθμό, έχουμε ξεπεράσει τα 350, αλλά είμαστε μακριά από τον στόχο γιατί ο κόσμος της Ανόρθωσης μπορεί για πολλά παραπάνω. Είναι συγκεκριμένα τα χρονικά περιθώρια. γι’ αυτό θέλουμε όσο το δυνατόν να επιτευχθεί ο στόχος. Το πρόγραμμα «κασγκόλ» είναι καθαρά για τις μεταγραφές, είναι 50 ευρώ και θα παίρνει ο κόσμος πέντε ξυστά λαχεία με πλούσια δώρα και ένα συλλεκτικό κασκόλ».

Για τις μεταγραφές: «Δεν μπορώ να απαντήσω πότε θα έχουμε ανακοίνωση. Διεργασίες έχουν γίνει, αυτό είναι ξεκάθαρο, όμως αυτή τη στιγμή εκείνο που έχει σημασία για τον κόσμο είναι ότι χρειάζεται η στήριξη μέσω του προγράμματος ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά. Για όλα τα υπόλοιπα υπάρχουν οι αρμόδιοι που εργάζονται στο κομμάτι της ενίσχυσης. Το ίδιο ισχύει για τις προσθαφαιρέσεις».

Για τον Ουεσλάτι: «Δεν μπορούμε να σχολιάσουμε οποιοδήποτε όνομα. Η προτεραιότητα μας είναι το πρόγραμμα που τρέχει για να γίνουν οι μεταγραφές και υπάρχει η εμπιστοσύνη να κάνουν οι αρμόδιοι τις κινήσεις που πρέπει. Όπως και για τις ανανεώσεις θα ληφθούν οι αποφάσεις και θα υπάρξουν και ανακοινώσεις. Ότι ολοκληρώνεται θα το λέμε».

Για τον Ουαγκέ: «Θα πω το ίδιο που είπα και για τον Καστέλ, όταν γράφτηκε ότι ενδιαφέρει ομάδα στην Ισπανία. Είμαστε ανοιχτοί να συζητήσουμε για οποιονδήποτε παίκτη μας όμως την τιμή και τους όρους τους βάζει η Ανόρθωση».

Για την εξαγγελία του κ. Πουλλαΐδη: «Είναι μια απόφαση που πήρε η οικογένεια Πουλλαΐδη και χαιρετίστηκε από τη διοίκηση της εταιρείας. Δεν είμαι ο αρμόδιος για να ενημερώσω για τη θέση του σωματείου».

Για το παιχνίδι με την Ομόνοια 29Μ. αν θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ: «Δεν έχω υπόψη μου για να έχω απάντηση. Αντιλαμβάνομαι πως είναι κάτι που έχει αιτηθεί η αντίπαλος ομάδα»

Πηγή: sport-fm.com.cy

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.