Χριστοφόρου: “Με την ΕΝΑΔ δεν θα έχουμε κάποιες επιστροφές” (ηχητικό)

christoforou-me-tin-enad-den-tha-echoume-kapoies-epistrofes-ichitiko Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Στον Σπορ FM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου, για την επικαιρότητα της ομάδας μας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη νίκη στο Δασάκι: «Ξέραμε τα δεδομένα τα αγωνιστικά για τον αριθμό των απουσιών που είχαμε. Ξέραμε ότι θα παίζαμε σε ένα γήπεδο με πολύ κακό αγωνιστικό χώρο και απέναντι σε ένα σκληρό αντίπαλο. Με τη συνολική εικόνα των δυο ομάδων, οριακά απονεμήθηκε δικαιοσύνη με το γκολ του Γκασάμα. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε. Στα τελικά στάδια του αγώνα πιέζαμε ασφυκτικά για το γκολ και το τέλος το βρήκαμε».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Με την ΕΝΑΔ δεν θα έχουμε κάποιες επιστροφές».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος έχει αρχίσει να αντιλαμβάνεται αυτά που λέμε, ότι είναι καθοριστική η συμμετοχή του. Έχουν καταλάβει ότι η περίοδος είναι μεταβατική και το καταλαβαίνεις περισσότερο σε δύσκολες βραδιές. Ο κόσμος αντιλαμβάνεται ότι γίνεται προσπάθεια στη φετινή προσπάθεια. Ο κόσμος είναι ο πιο σταθερός αιμοδότης της ομάδας».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του Πριέτο: «Πάνω σε αυτά τα θέματα δεν υπάρχει κάτι που έχουμε να σχολιάσουμε. Αν προκύψουν εξελίξεις, σαφώς και θα υπάρξουν ανακοινώσεις. Αυτό δεν αφορά μόνο τον κ. Πριέτο αλλά και για άλλους στην ομάδα».

Περισσότερα πιο κάτω στο ηχητικό:

Πηγή: 24sports.com.cy

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.