Χριστοφόρου: “θα δούμε στη σημερινή προπόνηση αν μπορούν να προλάβουν” (ηχητικό)

christoforou-tha-doume-sti-simerini-proponisi-an-boroun-na-prolavoun-ichitiko Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Στον Σπορ FM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου για όλη την επικαιρότητα γύρω από την ομάδα μας.

Τα κυριότερα σημεία:

Για το αυριανό παιχνίδι: «Είναι όντως ένα ντέρμπι, ανεξαρτήτου αν οι ομάδες τα πάνε καλά. Φέτος τα πάμε καλά και οι δύο, εμείς όμως είμαστε η Ανόρθωση και στόχος μας πάντα είναι η νίκη και ευελπιστούμε να τα καταφέρουμε».

Πόσο σημαντικό θα είναι το τρίποντο αν έρθουν απώλειες άλλων ομάδων: «Εμείς στεκόμαστε σε αυτά που περνούν από το χέρι μας που είναι η νίκη με Νέα Σαλαμίνα, ότι προκύψει στα άλλα ματς είναι καλοδεχούμενο».

Για τους πολλούς τραυματισμούς:«Έχουμε αρκετά προβλήματα. Τεχέρα, Αρμπολέδα είναι τιμωρημένοι., Κάργας, Γκερέρο, Σάλβα, Ιωάννου, Αρτυματάς τραυματίες.  Όσον αφορά τους Μουσοντά και Ουαγκέ, θα δούμε στη σημερινή προπόνηση αν μπορούν να προλάβουν».

Για τον Ιωάννου: «Για πολλούς από τους ποδοσφαιριστές η επιστροφή τους θα είναι μετά τις γιορτές, ενδεχομένως στο ματς με Καρμιώτισσα με το νέο έτος. Ακόμη και ο Γκερέρο, όλοι μετά τις γιορτές θα δοκιμάσουν να μπουν σε αποστολή. Ο Αρτυματάς λίγο αργότερα τον Ιανουάριο»

Για τις πολλές απουσίες: «Δε θα πω ότι μάθαμε να ζούμε με αυτό, αλλά προπονητής μας το δουλεύει και του πιστώνεται αυτό. Ο τρόπος που παίζει η ομάδα είναι ο ίδιος και όποιος κληθεί να αγωνιστεί τα πάει καλά».

Για την παρουσία του κόσμου: «Ήταν πολύ λίγα τα εισιτήρια σε σύγκριση με τη ζήτηση, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όμως τον κόσμο. Με τον παλμό τους θα βοηθήσουν την ομάδα να πάρει τη νίκη».

Για τις υπόλοιπες εκδηλώσεις: «Η περίοδος αυτή προσφέρεται για αυτές τις εκδηλώσεις που είχαμε την τελευταία εβδομάδα και κρατιέται και ο κόσμος σε επαφή».

Για το θέμα της επιστολής στον κ. Μεσσίνα: «Η επιστολή αυτή στάλθηκε σε όλες τις ομάδες καθώς θεωρούμε ότι είναι συνολικό το ζήτημα και όσο προχωράμε πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε για να μην έχουμε μαζεμένα προβλήματα. Το θέμα το χειρίζεται η διοίκηση. Καταλαβαίνεις ότι υπάρχει πρόβλημα, αφού βλέπουμε διαιτησίες που σηκώνουν συζήτηση. Ο μόνος που μπορεί  να το λύσει είναι ο Πρόεδρος της επιτροπής Διαιτησίας».

Για τα μεταγραφικά: «Ο σχεδιασμός τρέχει, όμως υπάρχουν εμπόδια που είναι γνωστά. Θα γίνουν συγκεκριμένες ενέργειες και ο σχεδιασμός να γίνει κανονικά όπως το προγραμμάτισε ο Αθλητικός διευθυντής».

Για το ενδιαφέρον της Λα Κορούνια για τον Καστέλ: «Δεν έχει προκύψει το οτιδήποτε, όμως η Ανόρθωση είναι ανοιχτή σε όποια πρόταση έρθει για να συζητήσουμε για ποδοσφαιριστή».

Πηγή: 24sports.com.cy

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.