Χριστοφόρου: “θα ζητήσουμε διευκρίνηση ως προς το ποιος είναι ο λόγος για τον οποίο αποβλήθηκε”

christoforou-tha-zitisoume-diefkrinisi-os-pros-to-poios-einai-o-logos-gia-ton-opoio-apovlithike Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Στον Σπορ FM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου για την επικαιρότητα που αφορά την ομάδα μας.

Πιο κάτω τα κυριότερα σημεία:

Για την επιτυχία απέναντι στον Οθέλλο: «Σε ένα πολύ σκληρό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, οι σκληροί είναι αυτοί που επιβιώνουν. Μέσα σε ένα λεπτό έδειξαν να καταρρεόυν τα πάντα, με την αποβολή και το γκολ του Οθέλλου. Η ομάδα μας πίεσε, ήταν ανώτερη, ήρθαν τα γκολ και στο τέλος ήμασταν εμείς οι νικητές. Πολύ σπουδαίο και το γεγονός ότι ο προπονητής μας αποθέωσε τον κόσμο λέγοντας ότι ο κόσμος έφερε την ανατροπή».

Για την παρουσία του Τσίκο και γενικότερα τις αλλαγές: «Είναι ομαδική η δουλειά και στις επιτυχίες αλλά και στα δύσκολα, αυτό είναι που δίνει τους τίτλους και τις μεγάλες επιτυχίες. Ο προπονητής μας έφτιαξε την ομάδα όπως πίστευε ότι θα ήταν καλύτερο. Στην συνέχεια με κάποιες επεμβάσεις έκανε την ομάδα καλύτερη και πήραμε τη νίκη. Ιδιαίτερη αναφορά θα κάνω στον Μηνά Αντωνίου που του δόθηκε τώρα η ευκαιρία και δίνει τον καλύτερο του εαυτό στο γήπεδο».

Για το έργο του προπονητή: «Είναι ζήτημα ομάδας, ακόμη και κάποιοι να κάνουν εξαιρετική σεζόν θα χαθούν αν δεν υπάρχει σταθερότητα και ομαδικότητα. Η διοίκηση και ο κύριος Γκαγιέγο κάνουν τους παίκτες να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Πολύ σημαντικό μέρος αυτής της προσπάθειας το οφείλουμε στον κόσμο και αυτό είναι το μεγαλύτερο στήριγμα που μπορεί να έχει ένας ποδοσφαιριστής».

Για πιθανή πρόωρη ανανέωση Γκαγιέγο: «Όπως και ο κύριος Πριέτο που ήρθε σε μια δύσκολη στιγμή κάνει εξαιρετική δουλειά.Υπάρχει ικανοποίηση για την δουλειά του Γκαγιέγο, όμως όταν προκύψουν εξελίξεις θα ενημερώσουμε».

Για την τιμωρία του Αρμπολέδα«Είναι ένα μυστήριο, θα ζητήσουμε διευκρίνηση ως προς το ποιος είναι ο λόγος για τον οποίο αποβλήθηκε. Δεν θα πω περισσότερα, είναι θέμα που χρειάζεται διευκρίνιση. Ως Ανόρθωση από την αρχή της περιόδου επιλέξαμε να μην ανοίγουμε το κεφάλαιο διαιτησίας. Η Ανόρθωση δεν είναι ικανοποιημένη από το επίπεδο διαιτησίας. Όπως και για τον αρχιδιαιτητή που με τους ορισμούς του φαίνεται ότι. Έχουμε με επιστολή μας ζητήσει συνάντηση με τον κύριο Μεσσίνα, επιστολή την οποία θα δουν και οι άλλες ομάδες, δεν κρυβόμαστε. Θέλουμε να συζητήσουμε για τις επιλογές του και για το μέλλον, να γίνουν επαφές και να βελτιωθούν πράγματα χωρίς να αλλοιωθεί το πρωτάθλημα από λάθη διαιτητών».

Για την απουσία Τσίκο από την Εθνική Αγκόλας«Δεν έχουμε κάτι επίσημο, αλλά αν βγήκε η ανακοίνωση τότε αυτό θα ισχύει».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα«Θα ξεκαθαρίσει μέσα στην εβδομάδα, ξεκινήσαμε προετοιμασία για τη Νέα Σαλαμίνα. Μιχάλης Ιωάννου και Ουαγκέ θα διαφανεί αν προλαβαίνουν, ενώ οι τιμωρημένοι επιστρέφουν».

Για το θέμα των μετοχών: «Να διευκρινίσουμε ότι δεν έγινε αναφορά στο κεφάλαιο μετοχών, έγινε μια ευρεία αναφορά από τον Πρόεδρο για το μέλλον της Ανόρθωση.Η παρούσα κατάσταση δεν ευνοεί να υπάρχουν δύο διοικητικά συμβούλια αφού δεν υπάρχει ένας επενδυτής για να διασφαλίζει τα συμφέροντα της ομάδας. Ήταν ξεκάθαρος ο κ. Σάντης, αυτό που επιβάλλεται είναι τουλάχιστον μέχρι να βρεθεί ένας επενδυτής η εταιρεία να μείνει ανενεργή».

Πηγή: 24sports.com.cy

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.