Γκαγιέχο: “Η συζήτηση που είχαμε στα αποδυτήρια άλλαξε τον αγώνα”

gkagiecho-i-syzitisi-pou-eichame-sta-apodytiria-allaxe-ton-agona Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Δείτε πιο κάτω τις δηλώσεις του προπονητή της ομάδας μας, Νταβίντ Γκαγιέχο, μετά το τέλος του αγώνα απέναντι στον Οθέλλο.

Πιο κάτω οι δηλώσεις που έκανε στην Cablenet:

Πρώτα θέλω να συγχαρώ την ομάδα και τον κόσμο. Είναι μια πολύ σημαντική νίκη και πρέπει να την απολαύσουμε. Χαίρομε πάρα πολύ που η ομάδα πιστεύει. Πάρα τις δυσκολίες η ομάδα κάνει ότι χρειάζεται για τη νίκη.

Για το προσωπικό του ρεκόρ σε νίκες: Δεν το γνώριζα. Ευχαριστώ για την πληροφορία. Αυτά δεν σημαίνουν τίποτα, καθώς δεν κερδίζονται έτσι τα πρωταθλήματα. Τους είπα στο ημίχρονο να ξεχάσουν ότι αγωνιζόμαστε με παίκτη λιγότερο και να ακολουθήσουν το πλάνο όπως το σχεδιάσαμε. Είμαι πολύ περήφανος για την προσπάθεια. Σίγουρα και ο κόσμος έπαιξε το ρόλο του.

Αν μπορεί το πρωτάθλημα η Ανόρθωση: Αυτό που ξέρω είναι πως αυτή τη βδομάδα η ομάδα πρέπει να ξεκουραστούμε για το επόμενο ματς. Η ομάδα πιστεύει και εγώ πιστεύω σε αυτούς πάρα τις απουσίες που υπάρχουν. Είμαι πάρα πολύ περήφανος. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι.

Για τις αλλαγές του που άλλαξαν τη ροή του αγώνα: Δεν είναι εύκολο να διαχειριστώ τον Τσίκο. Θέλω να τον ευχαριστήσω και δημόσια ωστόσο, καθώς έδειξε μέσα από την σημερινή του παρουσία να έχει καταλάβει ότι κανένας παίκτης δεν είναι πάνω από την ομάδα

Ενώ αργότερα στη δημοσιογραφική δήλωσε:

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.