Κωνσταντινίδης: “θέλουμε να κερδίσουμε τίτλους”

konstantinidis-theloume-na-kerdisoume-titlous Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Δηλώσεις στην Cytavision έκανε χθες ο προπονητής της μπασκετικής Ανόρθωσης, Αντώνης Κωνσταντινίδης, μετά το σημαντικό διπλό απέναντι στην ΑΕΛ.

Διαβάστε πιο κάτω όλα όσα είπε:

Να δώσω τα συγχαρητήρια μου στην ομάδα της ΑΕΛ για την προσπάθεια που κάνει στο πρωτάθλημα και θέλω να τις ευχηθώ ότι καλύτερο και στην Balkan League και στο Κυπριακό πρωτάθλημα. Χρειάζεται μια δυνατή ΑΕΛ το Κυπριακό πρωτάθλημα. Τα συγχαρητήρια μου και στη συνάδελφο την Κάλια που κάνει εξαιρετική δουλειά και στον κόσμο που έκανε εξαιρετική ατμόσφαιρα.

Την τελευταία περίοδο η ομάδα μας παίζει πάρα πολύ καλό Μπάσκετ, το δείξαμε και στο παιχνίδι με τον Κεραυνό που χάσαμε στις λεπτομέρειες. Έχουμε βρει τον ρυθμό μας. Καταφέραμε να επιβιώσουμε παρά τις σημαντικές απουσίες που είχαμε και βρήκαμε ρυθμό μέσα από αυτές τις δυσκολίες. Δεν είναι τυχαίο το σημερινό αποτέλεσμα, όπως δεν είναι τυχαία και τα άλλα αποτελέσματα. Το σημαντικό για μας είναι ότι δείχνουμε να μπορούμε να κερδίσουμε σε οποιαδήποτε έδρα. Παίζουμε σωστό μπάσκετ και στις δύο πλευρές του γηπέδου και μακάρι να συνεχίσουμε έτσι διότι υπάρχει και ένας 2ος γύρος στον οποίο θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια.

Ποιοι είναι οι στόχοι της Ανόρθωσης;
Με ξαναρώτησαν πολλές φορές αυτό. Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε τίτλους. Είτε το πρωτάθλημα είτε το Κύπελλο. Δεν μπορούμε όμως να ξεκινήσουμε από τον πρώτο γύρο μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα να είμαστε πρώτοι. Ουσιαστικά το μόνο παιχνίδι που χάσαμε και ήταν εκτός προγράμματος, ήταν με το ΑΠΟΕΛ στην έδρα μας που ουσιαστικά, αυτοκτονήσαμε. Αυτό δυστυχώς μας κατατρέχει όσο αφορά τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής. Θεωρώ ότι αυτή η νίκη, που δεν είναι εύκολο για τον οποιοδήποτε με αυτή την ατμόσφαιρα να κερδίζει την ΑΕΛ εδώ, κάπου το κάναμε “cover”.

Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι. Έχουμε κάποιες μέρες ξεκούραση να περάσουμε τις γιορτές και θα είμαστε πανέτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι.

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.