Μαρμούκ: “παλεύαμε από το πρώτο δευτερόλεπτο μέχρι το τελευταίο”

marmouk-palevame-apo-to-proto-defterolepto-mechri-to-teleftaio Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Δηλώσεις παραχώρησε ο Ναμπίλ Μαρμούκ μετά από τη νίκη επί του Εθνικού στο Δασάκι με 0-1 για την 14η Αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Πιο κάτω οι δηλώσεις του:

Κάθε παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο. Ήρθαμε εδώ και περιμέναμε ότι θα ήταν δύσκολο. Περιμέναμε ότι θα ήταν παιχνίδι με πολλές μονομαχίες και θεωρώ πως παλέψαμε κάθε μονομαχία και κάθε στιγμή του παιχνιδιού και στο τέλος πήραμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς και αυτός ήταν ο στόχος.

Για το ποιο ήταν το κλειδί της νίκης:
Το ότι παλεύαμε από το πρώτο δευτερόλεπτο μέχρι το τελευταίο. Σκοράραμε στα τελευταία λεπτά. Στο μυαλό μας ήταν να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα και στην πορεία να σκοράρουμε κάποιο. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μας για όλες τις κερδισμένες μονομαχίες που κερδίσαμε. Να ευχαριστήσω επίσης τους οπαδούς που πάντα είναι δίπλα μας και κοντά μας και δημιουργούν ατμόσφαιρα σαν την σημερινή.

Για το πως βλέπει τον εαυτό του:
Κάθε παίκτης θέλει να αγωνίζεται και όπως είναι λογικό είμαι χαρούμενος που αγωνίζομαι. Είμαστε μια οικογένεια στην Ανόρθωση. Κάθε παίκτης είναι σημαντικός είτε αγωνίζεται είτε όχι. Το πιο σημαντικό είναι να κερδίσουμε για να κάνουμε τους οπαδούς μας περήφανους. Εύχομαι στο τέλος της σεζόν να πανηγυρίσουμε κάποιο τίτλο. 

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.