Συλλογή Χριστουγεννιάτικων δώρων για φιλανθρωπικά ιδρύματα από τον Σύλλογο

syllogi-christougenniatikon-doron-gia-filanthropika-idrymata-apo-ton-syllogo Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Συλλογή Χριστουγεννιάτικων δώρων θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Ανόρθωσις Αμμοχώστου, για φιλανθρωπικά ιδρύματα σε όλες τις Επαρχίες της Κύπρου.

Πιο κάτω η ανακοίνωση:

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου, διά της Επιτροπής Πολιτισμού, Ιστορικής Μνήμης και Κοινωνικής Ευθύνης του Συλλόγου, στα πλαίσια της κοινωνικής της προσφοράς, ανακοινώνει ότι από σήμερα, Τετάρτη 13/12/2023 θα διεξάγει εκστρατεία συλλογής χριστουγεννιάτικων δώρων, τα οποία και θα παραδώσει σε φιλανθρωπικά ιδρύματα ανά την Κύπρο, σε όλες τις Επαρχίες! Τα δώρα θα αφορούν επιτραπέζια παιχνίδια και παιδικά βιβλία και θα πρέπει να παραδίδονται στο σημείο παράδοσης τυλιγμένα, ενώ στο περιτύλιγμα κάθε δώρου θα πρέπει να αναγράφεται η ηλικία του παιδιού στο οποίο απευθύνεται.

Λευκωσία: Η συλλογή των δώρων θα γίνεται στο Σωτήρειο Αθλητικό Κέντρο, καθημερινά από τις 15:00-20:00 (τηλ. επικοινωνίας: 99011886).

Λάρνακα: Η συλλογή των δώρων θα γίνεται στο γραφείο του Συλλόγου “Ανόρθωσις” Αμμοχώστου, στην ανατολική κερκίδα του Σταδίου Αντώνης Παπαδόπουλος, κατά τις συνηθισμένες ώρες λειτουργίας του γραφείου (τηλ. επικοινωνίας 24821911).

Επαρχία Αμμοχώστου: Για τη συλλογή των δώρων θα μεριμνήσει ομάδα εθελοντών Ανορθωσιατών, σε συνεργασία με Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου.

Λεμεσός: Η συλλογή των δώρων θα γίνεται στο Θεμιστόκλειο Αθλητικό Κέντρο, καθημερινά από τις 15:00-19:00.

Πάφος: Η συλλογή των δώρων θα γίνεται στο Θεμιστόκλειο Αθλητικό Κέντρο, καθημερινά από τις 15:00-19:00.

Συλλογή δώρων θα γίνει και πριν τη διεξαγωγή των επόμενων δύο εντός έδρας παιχνιδιών της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, με αντίπαλο την ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς (13/12, 17:00-18:30) και τον Οθέλλο Αθηαίνου (16/12, 17:00-18:30), στο γραφείο του Συλλόγου “Ανόρθωσις” Αμμοχώστου, στην ανατολική κερκίδα του Σταδίου Αντώνης Παπαδόπουλος.

Καλούμε τους φίλους της Ανόρθωσης Αμμοχώστου, αλλά και όλους τους συμπολίτες μας, να αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια και να χαρίσουν χαμόγελα και δύναμη στους μικρούς μας ήρωες και σε όλους όσους το έχουν ανάγκη!

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.