ΤΩΡΑ: Στον Σύλλογο οι μετοχές Πουλλαΐδη!

tora-ston-syllogo-oi-metoches-poullaidi Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Μετά το Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του κ. Σάντη αλλά και το μήνυμα του στην οικ.Πουλλαΐδη, ο δεύτερος ήρθε σε επικοινωνία με τον πρόεδρο της ομάδας για να τον πληροφορήσει την απόφαση του όπως παραχωρήσει τις μετοχές στον Σύλλογο.

Πιο κάτω η ανακοίνωση:

Ο Κος Χρήστος Πουλλαιδης επικοινώνησε ενωρίτερα σήμερα (24/12) με το Κον Ανδρέα Σάντη κοινοποιώντας του την απόφαση της Οικ. Πουλλαΐδη όπως προχωρήσει άμεσα στις διαδικασίες για μεταβίβαση των μετοχών που κατέχει στην εταιρεία Ανόρθωσις Αμμοχώστου (Ποδόσφαιρο) Δημόσια Λτδ προς όφελος του Συλλόγου Ανόρθωσις Αμμοχώστου.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ θέλουν και δημόσια να ευχαριστήσουν τον Κον Χρήστο Πουλλαϊδη και την Οικ. Πουλλαΐδη γιατί αφουγκράστηκαν την έκκληση του Προέδρου όπως αυτή εκφράστηκε στο σημερινό Χριστουγεννιάτικο μήνυμά του.

Εν αναμονή της ολοκλήρωσης της μεταβίβασης των μετοχών επ’ ονόματι του Συλλόγου, ευχόμαστε όπως άμεσα προχωρήσει και η διαδικασία για ΜΙΑ Ανόρθωση με μια στρατηγική και ένα Διοικητικό Συμβούλιο.

Τα χρονικά περιθώρια είναι ασφυκτικά και ο Μάιος πολύ μακριά.

Για αυτό είναι αναγκαιότητα να προχωρήσουν το ταχύτερο και οι δυο διαδικασίες για να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε το έργο που ξεκίνησε πριν 11 μήνες και να συνεχιστεί απρόσκοπτα η ανοδική πορεία της Ανόρθωσης Αμμοχώστου.

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.