Βροχή τα πρόστιμα από τον Βρυωνίδη.. την γλύτωσε με πρόστιμο ο Τσίκο

vrochi-ta-prostima-apo-ton-vryonidi-tin-glytose-me-prostimo-o-tsiko Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης, αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:

*Καταγγελία του διαιτητή ZUFFERLI LUCA κατά του SACALUMBO FRANCISCO GONCALVES  ποδοσφαιριστή της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ Αμμοχώστου που αποβλήθηκε για βίαιη συμπεριφορά κτύπησε αντίπαλο ποδοσφαιριστή με βίαιο τρόπο χρησιμοποιώντας τον αγκώνα του στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάσης περιόδου 2023-2024 ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου – ΑΕΚ Λάρνακας/02.12.2023 (13η αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο. 

*Καταγγελία κατά της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ Αμμοχώστου:
(α) για καθυστέρηση έναρξης του αγώνα κατά 5 λεπτά που προκάλεσαν οπαδοί της ομάδας, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(ια) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο. 
(β) για είσοδο στον αγωνιστικό χώρο οπαδών της ομάδας πριν την έναρξη του αγώνα, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(α) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο. 
(γ) για ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο πριν την έναρξη και κατά την διάρκεια του αγώνα, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο. 
(δ) για επεισόδιο που προκάλεσαν οπαδοί της ομάδας μετά το τέλος του αγώνα στην νότια κερκίδα του γηπέδου (άναψαν 4  εστίες φωτιάς και έκαιγαν πανό της φιλοξενούμενης ομάδας) γεγονός που απείλησε να προκαλέσει ζημιά στον εσωτερικό χώρο του σταδίου και/ή σε θεατές, κατά παράβαση των άρθρων 4(κβ) και 5 των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο. 
(ε) λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2023-2024 
Απόφαση: Πρόστιμο.
στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάσης περιόδου 2023-2024 ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου–ΑΕΚ Λάρνακας/02.12.2023(13η αγωνιστική).

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.