Χριστοφόρου για το μέτρο απαγόρευσης μετακίνησης, αγωνιστικά και μεταγραφικά (ηχητικό)

christoforou-gia-to-metro-apagorefsis-metakinisis-agonistika-kai-metagrafika Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Δηλώσεις στον ΣπορFM 95 παραχώρησε ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας, Δημήτρης Χριστοφόρου για την επικαιρότητα γύρο από την Ανόρθωση αλλά και την απόφαση της ΚΟΠ για την απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων.

Πιο κάτω οι δηλώσεις:

Για την απόφαση της ΚΟΠ: «Σαφώς και είναι το θέμα που συζητά περισσότερο ο κόσμος. Ως Ανόρθωση έχουμε άποψη, αν και διαφωνούμε με αυτά τα μέτρα, αφού είναι κάτι που φανερώνει αδυναμία της πολιτείας να ελέγξει αυτά τα επεισόδια, υπό τις περιστάσεις αυτή την στιγμή είμαστε υπέρ. Αν αυτό το μέτρο αποτρέψει αυτά που γίνονται τις τελευταίες εβδομάδες είμαστε θετικοί για να κερδίσουμε χρόνο, ως Ανόρθωση θα προτείνουμε και κάποιες άλλες λύσεις. Συζητάμε τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά, μπορούμε να φέρουμε κάποιους που είναι η δουλειά τους η αντιμετώπιση της βίας, να δουλέψουν και να δούμε αποτελέσματα. Ξέρουμε δεκάδες συσκέψεις που έγιναν γι’ αυτό το θέμα, το αποτέλεσμα όμως είναι πάντα το ίδιο».

Για το αν θα χρησιμοποιείται η κερκίδα των φιλοξενούμενων στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»: «Είναι κάτι το οποίο θα εξεταστεί από τον επόμενο αγώνα, θα ενημερωθεί ο κόσμος»

Για το παιχνίδι κυπέλλου και την ερχόμενη αναμέτρηση με τον Άρη: «Είμαστε στα προημιτελικά και πλέον κοιτάμε παρακάτω. Ο Άρης είναι μια πολύ καλή ομάδα, ο πρωταθλητής που αγωνίστηκε και στην Ευρώπη. Ωστόσο είμαστε η Ανόρθωση και θέλουμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι».

Για τον Τσίκο: «Ο ποδοσφαιριστής είναι στις προπονήσεις και στην διάθεση του προπονητή».

Για τον Γκερέρο: «Εκ πρώτης όψεως δεν φάνηκε να είναι κάτι το σοβαρό, όμως θα αναμένουμε να δούμε αν θα είναι έτοιμος μέχρι την Δευτέρα».

Για τον Περέα: «Είναι προσωπικό θέμα, του παραχωρήθηκε άδεια. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε εμείς είναι να του πούμε συλλυπητήρια».

Για τον Tιουνέ: «Έχει πιθανότητες, θα ληφθεί η απόφαση μετά την τελευταία προπόνηση».

Για τον κόσμο της Ανόρθωσης και το τελευταίο ματς που θα ταξιδέψουν εκτός έδρας: «Η ζήτηση ήταν πολύ μεγάλη, ο κόσμος ψάχνει ακόμη εισιτήριο όμως δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Θα πάμε στην Λεμεσό όλοι μαζί για να πάρουμε τη νίκη».

Για το Κασ-ΓΚΟΛ: «Μέχρι χθες δεν φτάσαμε στον στόχο που θέσαμε, συνεχίζεται η προσπάθεια αυτή».

Για το αν θα γίνει άλλη μεταγραφή: «Υπάρχουν επαφές για ακόμη μια προσθήκη, όμως αυτό εξαρτάται και από το ΚΑΣ-Γκολ αλλά και από τις τελευταίες συζητήσεις».

Πιο κάτω το ηχητικό:

Πηγή: 24sports.com.cy

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.