Διαγωνισμός με δύο μονές προσκλήσεις για τη γενέθλια εκδήλωση της Ανόρθωσης

diagonismos-me-dyo-mones-proskliseis-gia-ti-genethlia-ekdilosi-tis-anorthosis Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Διαγωνισμό θα πραγματοποιήσει η Ανόρθωσις Αμμοχώστου μαζί με το οργανωμένο κίνημα ΜΑΧΗΤΕC για δύο μονές προσκλήσεις για τη γενέθλια εκδήλωση της Ανόρθωσης και για τα 30 Χρόνια δράσης του κινήματος.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Golden Hall στις Αγγλισίδες την Παρασκευή 02/02. Στις 21:00 θα ξεκινήσει η γενέθλια εκδήλωση με παρουσιαστή τον Γιώργο Μελετίου, ενώ στις 23:00 το μουσικό πρόγραμμα από τον Ηλία Βρεττό και την Χριστίνα Σάλτη.

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι απλή, πατώντας εδώ (30years.maxhtec94.com/competition/) πάτε στη σελίδα του διαγωνισμού και συμπληρώνοντας τα απαραίτητα στοιχεία λαμβάνεται μέρος. Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Κυριακή 14/01 στις 19:11.

Οι νικητές του διαγωνισμού έχουν διορία μέχρι την Τετάρτη 17/01 να προχωρήσουν στην κράτηση τους. Στην περίπτωση που κάποιος νικητής ήδη προμηθεύτηκε εισιτήριο, είτε θα του επιστραφεί το αντίτιμο του εισιτηρίου που ήδη αγόρασε, είτε θα έχει τη δυνατότητα να το μεταβιβάσει σε άλλο άτομο.

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.