Εβδομάδα με εορταστικές δράσεις για τα 113 Χρόνια ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ και τα 30 Χρόνια ΜΑΧΗΤΕC

evdomada-me-eortastikes-draseis-gia-ta-113-chronia-anorthosis-kai-ta-30-chronia-machitec Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Ο Σύλλογος Ανόρθωσις Αμμοχώστου γιορτάζει φέτος 113 χρόνια ένδοξης ιστορίας και προσφοράς.

Το οργανωμένο μας σύνολο, ΜΑΧΗΤΕC, γιορτάζει φέτος 30 χρόνια ύπαρξης και υπερηφάνειας.

Σε συνεργασία λοιπόν, θα υπάρξουν 3 επίσημες εκδηλώσεις για να γιορτάσει ο κόσμος της Ανορθώσης, για να γιορτάσει η Αμμόχωστος. Υποχρέωση όλων μας να δηλώσουμε παρόντες και να γιορτάσουμε αλλιώτικα.

Η εορταστική εβδομάδα ξεκινά την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου στο «The Golden Hall» στις Αγγλισίδες για μια Ανορθωσιάτικη βραδιά με τους Ηλία Βρεττό και Χριστίνα Σάλτη.

Συνεχίζοντας, την Κυριακή στις 4 του μήνα, πάμε όλοι από νωρίς στο χώρο στάθμευσης του «Αντώνης Παπαδόπουλος», όπου θα πραγματοποιηθεί το Fan Day γενεθλίων, που θα ξεκινήσει από το πρωί και θα διαρκέσει μέχρι και τις 15:00, μία ώρα δηλαδή, πριν από την έναρξη του αγώνα της ποδοσφαιρικής μας ομάδας.

Η εορταστική εβδομάδα ολοκληρώνεται την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου με τον φιλικό αγώνα που θα δώσει η ομάδα μας με την ομάδα της OFK Beograd, της οποίας το οργανωμένο σύνολο είναι αδελφοποιημένο με το δικό μας.

Οι πληροφορίες για την εκδήλωση στις 2 Φεβρουαρίου έχουν ήδη ανακοινωθεί και μπορείτε να βρείτε το σύνδεσμο αγοράς εισιτηρίων στο 1ο σχόλιο. Θα ακολουθήσουν σύντομα ανακοινώσεις για τις άλλες 2 εκδηλώσεις.

𝟏𝟏𝟑 𝚾𝚸𝚶𝚴𝚰𝚨 𝚨𝚴𝚶𝚸𝚯𝛀𝚺𝚰𝚺 – 𝟑𝟎 𝚾𝚸𝚶𝚴𝚰𝚨 𝐌𝐀𝐗𝐇𝐓𝐄𝐂

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.