Γκαγιέχο: “ο κόσμος να φεύγει ευχαριστημένος γιατί η ομάδα παίζει για αυτούς”

gkagiecho-o-kosmos-na-fevgei-efcharistimenos-giati-i-omada-paizei-gia-aftous Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Διαβάστε πιο κάτω τις δηλώσεις του προπονητή της ομάδας μας, Νταβίντ Γκαγιέχο μετά το τέλος του αγώνα με την Καρμιώτισσα για την 17η αγωνιστική.

Πιο κάτω οι δηλώσεις:

Στο πρώτο ημίχρονο, ξέραμε ποια ήταν τα πλεονεκτήματα μας. Φτιάξαμε ευκαιρίες, αλλά χρειάζονταν καλύτερα τελειώματα. Μας πίεσε ο αντίπαλος στο β’ μέρος. Ήμασταν πολύ βιαστικοί, δυσκολευτήκαμε αρκετά στο να ενώσουμε τις γραμμές μας στο δεύτερο ημίχρονο. Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε, οι ομάδες που κερδίζουν όταν δεν είναι καλές, είναι αυτές που θα πάνε καλά στο πρωτάθλημα.

Ο κόσμος δεν προσθέτει δύναμη, αλλά πολλαπλασιάζει τη δύναμη μας. Είναι κάτι το απίστευτο. 

Αυτό που ψάχναμε από την αρχή, ήταν το δέσιμο ανάμεσα στον κόσμο και την ομάδα. Είτε χάνει είτε κερδίζει η ομάδα, ο κόσμος να φεύγει ευχαριστημένος γιατί η ομάδα παίζει για αυτούς.

Για τον Γκερέρο:
Δεν είναι καλός επειδή το λέω εγώ αλλά το απέδειξε ο ίδιος. Δεν είναι 100% μετά τον τραυματισμό του αλλά παιχνίδι με παιχνίδι να τον φέρουμε στο 100% και στο τι βγάζει στο γήπεδο. Είναι ένα πολύ καλό νέο για τον ίδιο για τους συνποδοσφαιριστές του αλλά και για την τεχνική ηγεσία.

Για την αλλαγή του Τεχέρα:
Ζήτησε ο ίδιος αλλαγή λόγω ενός χτυπήματος που δέχθηκε και όσο περνούσε ο χρόνος χειροτέρευε. Δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα με τη συμμετοχή του στο επόμενο παιχνίδι.

Για το ότι έμεινε εκτός αποστολής ο Αρμπολέδα:
Ήταν απόφαση της ομάδας.

Για τις μεταγραφές:
Μπορώ να μιλήσω μόνο για όσους είναι εδώ. Και είμαι ενθουσιασμένος με όσους είναι εδώ. Αν έρθει κάποιος άλλος θα μιλήσουμε και για αυτόν στη συνέχεια.

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.