Γκαγιέχο: “Τώρα χρειάζεται στήριξη η ομάδα”

gkagiecho-tora-chreiazetai-stirixi-i-omada Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Διαβάστε πιο κάτω τις δηλώσεις του προπονητή της ομάδας μας, Νταβίντ Γκαγιέχο μετά από την ήττα με 2-1 από τον Άρη στην Λεμεσό.

Πιο κάτω οι δηλώσεις:

Στο α’ ημίχρονο περιορίσαμε τα ατού του Άρη αλλά μας έλειψε προσωπικότητα με την μπάλα. Όταν φτάναμε στην αντίπαλη περιοχή δεν το εκμεταλλευτήκαμε και αυτός μα στοίχησε. Στο β’ ημίχρονο μπήκαμε με τον ίδιο τρόπο, ισοφαρίσαμε αλλά μετά από μια βαθιά μπαλιά στην οποία δεν καταφέραμε να αμυνθούμε σωστά και δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ. Πρέπει να βάζουμε πιο δύσκολα στους αντιπάλους μας στην προσπάθεια τους να σκοράρουν, να αμυνόμαστε καλύτερα.

Ήταν από την αρχή δύσκολο παιχνίδι αλλά ήταν ισοδύναμο παιχνίδι. Ο Άρης είναι επιθετική ομάδα και καταφέραμε να σπάσουμε αυτή την επιθετικότητα. Στο επιθετικό κομμάτι δεν τα καταφέραμε. Στο β’ ημίχρονο παρόλο που ισοφαρίσαμε δεχθήκαμε ένα πολύ εύκολο γκολ… δεν μπορούμε να δεχόμαστε τόσο εύκολα γκολ.

Όταν ο αντίπαλος δεν είναι καλύτερος δεν πρέπει να χάνεις. Ευχαριστώ τον κόσμο που μας στήριξε και τους ποδοσφαιριστές για την προσπάθεια τους. Έγινε δουλειά ολόκληρη την εβδομάδα πάνω στον αντίπαλο. Αποτύχαμε να κάνουμε αυτά που είπαμε στην προπόνηση αλλά συνεχίζουμε, είναι μεγάλο το πρωτάθλημα.

Τώρα χρειάζεται στήριξη η ομάδα. Δεν θα τρελαθούμε επειδή χάσαμε ένα παιχνίδι. Όταν την μέρα που νικάμε δεν λέμε ότι τα κάναμε όλα σωστά, ούτε τώρα θα πούμε ότι τα κάναμε όλα λάθος.

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.