Η προστασία της Ανόρθωσης ευθύνη όλων μας

i-prostasia-tis-anorthosis-efthyni-olon-mas Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ανόρθωσις καλώντας τον κόσμο να προστατεύσει την ομάδα μας.

Πιο κάτω η ανακοίνωση:

Το βασικό συστατικό της φετινής αγωνιστικής παρουσίας της Ανόρθωσης Αμμοχώστου είναι το δέσιμο ανάμεσα στην ομάδα και τον κόσμο της που κατά γενική ομολογία είναι εντυπωσιακό. Κατά τη συντριπτική τους πλειοψηφία δε, η συμπεριφορά των φιλάθλων είναι άψογη.
Παρόλα αυτά, οι πράξεις ελάχιστων έχουν στοιχήσει στην ομάδα μας στο πρώτο μισό της περιόδου ποινές που ξεπερνούν τις €100.000 σε πρόστιμα και αν συνεχιστούν μπορούν να προκαλέσουν μερικό ή ολικό κλείσιμο του «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Σε συνέχεια σημερινης συναντησης που εγινε στο σταδιο Αντώνης Παπαδόπουλος με το οργανωμένο σύνολο των φιλάθλων μας αποφασίστηκε όπως πρωταρχικός στόχος όλων είναι η προστασία της ομάδας μας, η προστασία του σπιτιού μας και η ασφάλεια φιλάθλων και ποδοσφαιριστών.

Μετά και τα νέα δεδομένα όπου η παρουσία του Ανορθωσιάτικου κόσμου θα περιορίζεται μόνο στα εντός έδρας παιχνίδια απαιτείται προσοχή στο μέγιστο βαθμό ώστε να μην στερήσουμε ούτε από τον κόσμο την ευκαιρία να βλέπει και να υποστηρίζει την Ανόρθωσή του αλλά ούτε και από την ομάδα την στήριξη του κόσμου της.

Μέσα σε αυτό το πνεύμα αποφασίστηκε όπως δεν θα γίνει ανεκτή καμιά συμπεριφορά που θα αποφέρει τιμωρίες και όλοι μαζί με περισσότερη προσοχή θα αποτρέψουμε την χρήση κροτίδων, χρήση λείζερ, ρίψη αντικειμένων και οτιδήποτε άλλο δεν έχει θέση σε ποδοσφαιρικό αγώνα. Όλοι είμαστε υπεύθυνοι τόσο για τον εαυτό μας όσο και για τους δίπλα μας. Όσοι παρανομούν θα απομονώνονται.

Είναι καθήκον του κάθε Ανορθωσιάτη να προστατεύει με τις πράξεις του την ομάδα μας και το σπίτι μας!

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.