Κωνσταντινίδης: “Η ομάδα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση αυτή τη στιγμή, όμως, ακόμα είμαστε στα μισά του δρόμου”

konstantinidis-i-omada-vrisketai-se-exairetiki-katastasi-afti-ti-stigmi-omos-akoma-eimaste-sta-misa-tou-dromou Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Ο προπονητής της μπασκετικής Ανόρθωσης, Αντώνης Κωνσταντινίδης μίλησε στην Digital TV για την πορεία της ομάδας μας αλλά και για τον αυριανό αγώνα με την ΑΕΚ.

Πιο κάτω οι δηλώσεις:

Ο πήχης τέθηκε ψηλά από την αρχή, από την περσινή χρονιά που ήταν μετρίων δυνατοτήτων. Καταφέραμε να φτάσουμε στον τελικό κυπέλλου και στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. Φέτος είπαμε ότι θα πρέπει να δημιουργήσουμε μια ομάδα η οποία θα έχει την ποιότητα και την ικανότητα να διεκδικήσει τίτλους. Δείχνουμε τουλάχιστον ότι μπορούμε να το κάνουμε, ακόμα έχουμε δρόμο μπροστά μας, για να καλύψουμε την εμπειρία που διαθέτουν Κεραυνός και ΑΕΚ διότι αυτές οι ομάδες πάντα θα έχουν ένα μικρό πλεονέκτημα από μας ή από οποιαδήποτε άλλη ομάδα για τον τίτλο, λόγω της παράδοσης που έχουν τα τελευταία χρόνια. Αυτό θα σταματήσει μόνο αν μια άλλη ομάδα κατακτήσει το κύπελλο ή το πρωτάθλημα τη φετινή χρονιά. Προσπαθούμε με τη δουλειά μας και το ρόστερ που έχουμε αν είναι δυνατόν να τα καταφέρουμε. Η ομάδα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση αυτή τη στιγμή, όμως, ακόμα είμαστε στα μισά του δρόμου. 

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ:
Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας, είναι τελικός για μας. Για να διατηρήσουμε τις πιθανότητες μας, για να τερματίσουμε στην 1η θέση με το τέλος της κανονικής περιόδου πρέπει να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Αν το χάσουμε πολύ δύσκολα θα τερματίσουμε στην 1η θέση και άρα θα σκεφτόμαστε για 2η και 3η θέση. Η ΑΕΚ είναι πολύ δυνατή ομάδα με φοβερές εμπειρίες, προσπαθούμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα γι’ αυτό το παιχνίδι.

Πως είναι για σένα τα πράγματα στην Ανόρθωση;
Με μια λέξη νιώθω ευτυχισμένος στην Ανόρθωση. Βρήκα μια πολύ οργανωμένη κατάσταση που δίνει την ευχέρεια στον εκάστοτε προπονητή να δουλέψει απρόσκοπτα και να κάνει τη δουλειά του χωρίς οποιοδήποτε εξωαγωνιστικό εμπόδιο ή σε θέματα οργάνωσης που να τα βρίσκει μπροστά του μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ότι έχω ζητήσει προσπαθούν να το εφαρμόσουν και να το κάνουν με τον καλύτερο τρόπο. Από την πλευρά μου το μόνο που έχω να κάνω είναι να προετοιμάζω την ομάδα μου, για φτάσει στους στόχους που θέσαμε από την αρχή. Είμαι πραγματικά ευτυχισμένος στην Ανόρθωση και μακάρι αυτό να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια.

Πηγή: kerkida.net

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.