Νίκη ανήμερα των γενεθλίων στην 3η αγωνιστική του GLL

niki-animera-ton-genethlion-stin-3i-agonistiki-tou-gll Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Την τρίτη της συνεχόμενη νίκη πέτυχε πριν από λίγο η ομάδα League of Legends της Ανόρθωσης Αμμοχώστου Esports στην τρίτη αγωνιστική του Greek Legends League Spring Split 2024, κερδίζοντας την Team Mythic σχετικά εύκολα σε 33 λεπτά και 16-8 kills.

Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα μας αύριο στις 22:00 η Team Phantasma.

Πιο κάτω οι δηλώσεις του προέδρου του τμήματος, Αμίρ Τζέμα, μετά το τέλος του σημερινού αγώνα:

Καλησπέρα χρόνια πολλά και πολλά συγχαρητήρια για τη νίκη της Ανόρθωσης.
Ευχαριστούμε, γενικά τελευταία χρόνια είχαμε λίγο αγχωτικές πορείες στα γενέθλια μας. Αν δείτε και λίγο τους ποδοσφαιρικούς μας αγώνες δε μας πάνε και πολύ καλά τα γενέθλια. Είμαστε σε φουλ ρυθμούς για τα επετειακά μας. Έχουμε την παρασκευή το πάρτι για τα 30 χρόνια του οργανωμένου μας συνόλου των ΜΑΧΗΤΩΝ αλλά και τα 113 χρόνια Ανόρθωσις όπου θα έχουμε τον Βρεττό και την Χριστίνα Σάλτη. Έχουν μείνει πολύ λίγα εισιτήρια αν θέλετε μπορείτε να τα αγοράσετε online. Την Κυριακή θα έχουμε Fan Day στο γήπεδο που θα ναι όλα τα τμήματα της Ανόρθωσης μαζεμένα. Θα έχουμε και έκπληξη καλεσμένο όπου ο Ντούριελ θα είναι στο πάρτι.

Έχει ανέβει η Ανόρθωση σε δυναμικότητα;
Θεορούσα ότι το προηγούμενο μας ρόστερ, δύσκολα θα μπορούσαμε να το ξεπεράσουμε με βάση τους παίκτες που είχαμε καταφέρει να βρούμε και ότι είχαμε ξεκινήσει πολύ νωρίς τις δοκιμές, όμως και αυτό το σπλιτ μου φαίνεται… δεν ξέρω η δουλειά που κάνει κατά κύριο λόγο ο Ντούριελ αλλά και ο Slow με το να βρίσκουν αυτούς τους παίκτες, αλήθεια δεν έχω καταλάβει πως τα καταφέρνουμε κάθε φορά

Αν θεωρείς ότι TP και WLG έκαναν upgrade ή downgrade. Ποίος θα είναι ο contenter της Ανόρθωσης;
Λοιπόν, θεωρώ η TP είναι πολύ δυνατό upgrade από αυτό που είχε τα προηγούμενα σπλιτ. Η WLG αν δεν είχε την προσθήκη του Jeyrus θα ήταν downgrade, χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν παίκτη.
Για contenter θα σου απαντήσω διαφορετικά. Αν δεν κερδίσουμε τον τίτλο, θα είναι αποτυχημένο το σπλιτ για εμάς!

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.