“Ότι κι αν γίνει, ο κόσμος πάντα θα ‘ναι εδώ”

oti-ki-an-ginei-o-kosmos-panta-tha-nai-edo Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Μπορεί το αποτέλεσμα χθες το βράδυ να μην το περίμενε κανείς και η ομάδα μας να δέχθηκε για πρώτη φορά τη δεύτερη συνεχόμενη της ήττα για φέτος, όμως αυτό δε δίνει το δικαίωμα σε κανέναν μας να σβήσει και να μηδενίζει ότι κτίστηκε φέτος.

Μόλις πριν λίγες εβδομάδες κάποιοι θεοποιούσαν παίκτες και προπονητές και μετά από δύο ήττες και την κοιλιά που φαίνεται να παρουσιάζει η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια, το σκηνικό άλλαξε και οι θεοί έγιναν κακοί δαίμονες.

Φεύγοντας από το γήπεδο χτες με την καρδιά να χτυπά σε έντονους ρυθμούς και τα συναισθήματα ανάμεικτα ακούσαμε πολλά και διαβάσαμε άλλα τόσα. Είναι αλήθεια! Παρότι μας τόνισαν πως η χρονιά είναι δύσκολη και μεταβατική, η ομάδα, μας έδωσε ελπίδες που τροφοδότησαν προσδοκίες. Ωστόσο, με το να κουνάμε το δάκτυλο δείχνοντας τον ένα και τον άλλο μόνο κακό θα κάνει. Η ουσία είναι μία! Να μείνουμε ενωμένοι, διότι ενωμένοι σίγουρα μπορούμε περισσότερα. Κεφάλια ψηλά και προχωράμε.

Το σωστό μήνυμα στάλθηκε χθες από τους MAXHTEC, πιο κάτω το βίντεο με το σύνθημα που τραγούδησαν μετά το τέλος του αγώνα μπροστά στους ποδοσφαιριστές μας.

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.