Περισσότερες πληροφορίες για το Fan Day

perissoteres-plirofories-gia-to-fan-day Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Όπως ανακοινώθηκε και νωρίτερα ο εορτασμός των 113 χρόνων Ανόρθωσις Αμμοχώστου και 30 χρόνια MAXHTEC θα γίνουν σε τρεις δράσεις σε διάστημα μίας εβδομάδας.

Η πρώτη είναι η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 02/02 στο Golden Hall στις Αγγλισίδες, με μουσική από τους Ηλία Βρεττό και Χριστίνα Σάλτη. Η εκδήλωση είναι σχεδόν SOLD OUT και όσοι δεν προμηθεύτηκαν εισιτήριο μπορούν να το κάνουν από 30years.maxhtec94.com. Εισιτήρια απέμειναν μόνο στην Ζώνη Β.

Η δεύτερη εκδήλωση είναι το Fan Day που θα γίνει την Κυριακή 04/02 στον χώρο στάθμευσης του “Αντώνης Παπαδόπουλος” πριν από το παιχνίδι με την Πάφο, από τις 10:00 μέχρι και τις 15:00.

Στον χώρο θα υπάρχουν φουσκωτά για τα παιδιά, δραστηριότητες, street food, DJ, παρουσία αθλητών της Ανόρθωσης Αμμοχώστου, κληρώσεις με μεγάλα δώρα και άλλα πολλά.

Η τρίτη δράση είναι αυτή του φιλικού στις 07/02 μεταξύ της ομάδας μας και της OFK Beograd, ομάδα με την οποία οι οπαδοί της είναι αδελφοποιημένοι με τους MAXHTEC. Περισσότερες λεπτομέρειες για το φιλικό θα ανακοινωθούν μετέπειτα.

113 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.