“ανάλυση φάσεων που ουδόλως σχετίζεται με τα πραγματικά γεγονότα”

analysi-faseon-pou-oudolos-schetizetai-me-ta-pragmatika-gegonota Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα μας για την γελοία ανάλυση των φάσεων από την ΚΟΠ για το παιχνίδι με την Πάφο.

Πιο κάτω η ανακοίνωση:

Πάγια πολιτική μας είναι να αποφεύγουμε, τουλάχιστον δημόσια, το σχολιασμό του κεφαλαίου διαιτησία και το τηρήσαμε ακόμα και σε περιπτώσεις εξόφθαλμων αδικιών κατά της ομάδας μας. Σε κανένα όμως δεν επιτρέπουμε να εμπαίζει τη νοημοσύνη τη δική μας αλλά και των οπαδών μας.

Η ανάλυση από την επιτροπή διαιτησίας των φάσεων του περασμένου αγώνα μας, μας κάνει να καταλαβαίνουμε ότι το πρόβλημα είναι βαθύτερο και αφορά πολύ περισσότερο τους επικεφαλής της διαιτησίας από τους ίδιους τους διαιτητές.

Η σχετική ανάλυση καλύπτει τον VARίστα που έκανε τα στραβά μάτια σε καθαρή κόκκινη κάρτα πάνω στον Τεχέρα ενώ ανακαλύπτει και αποβολή δικού μας ποδοσφαιριστή σε φάση που δέχθηκε χτύπημα εκτός φάσης!

Είναι απαράδεκτο ένα τμήμα διαιτησίας, που ειρήσθω εν παρόδω κοστίζει στην Ομοσπονδία και κατ’ επέκταση στις ομάδες ένα πολύ μεγάλο ποσό ετησίως, να προχωρεί σε ανάλυση φάσεων που ουδόλως σχετίζεται με τα πραγματικά γεγονότα.

Η ηγεσία της ΚΟΠ καλείται να επιληφθεί του θέματος και να βρει τις λύσεις πριν τιναχθεί το πρωτάθλημα στον αέρα.

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.