ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ στα εύκολα, ΑΝΟΡΘΩΣΑΡΑ στα δύσκολα!

anorthosis-sta-efkola-anorthosara-sta-dyskola Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Ο Ανορθωσιάτης φέτος από την πρώτη προπόνηση μέχρι και σήμερα έδειξε για ακόμα μια φορά το μεγαλείο του ποικιλοτρόπως. Είτε αυτό είναι η παρουσία του σε όλα τα γήπεδα, είτε η στήριξη με τη φωνή και τον παλμό, είτε η οικονομική στήριξη με οποιοδήποτε τρόπο είτε οτιδήποτε άλλο μπορεί να έκανε ο κάθε ένας από εμάς για να βοηθήσει τη φετινή προσπάθεια.

Τα πράγματα τον τελευταίο μήνα δεν πάνε καλά αφού η ομάδα μας μέσα στο 2024 για το πρωτάθλημα έχει τέσσερις ήττες, δύο νίκες και μία ισοπαλία. Όπως ήταν αναμενόμενο στις τάξεις του κόσμου μετά και το χθεσινό αποτέλεσμα δημιουργήθηκε ταραχή και αυτό φαίνεται και μέσα από τα ΜΚΔ και τα διάφορα σχόλια που υπάρχουν κάτω από αναρτήσεις σχετικές με τα της ομάδας μας. Παρά την πικρία των τελευταίων αποτελεσμάτων, αυτό δεν επιτρέπει σε κανέναν μας να μηδενίζει τα πάντα και να λέει πράγματα που μόνο κακό μπορούν να δημιουργήσουν αυτή τη στιγμή.

Ας κάνουμε όλοι ένα βήμα πίσω και να δούμε τη μεγαλύτερη εικόνα.

Ξεκινάει η σεζόν με τον πρόεδρο να λέει η χρονιά θα είναι δύσκολη και μεταβατική. Η παρουσία της ομάδας “διέψευσε” αρχικά τον πρόεδρο αφού η Ανόρθωσις έμπαινε σε κάθε γήπεδο και ήταν το αφεντικό παίζοντας κατά διαστήματα, όπως το χαρακτήρισαν πολλοί του χώρου, το καλύτερο ποδόσφαιρο.

Πέντε με έξι μήνες περίπου μετά, η εικόνα της ομάδας μετά τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει (τραυματισμούς, διαιτησία, κάρτες, πειθαρχικά παραπτώματα, οικονομικά) αυτή τη φορά επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του προέδρου για μια δύσκολη και μεταβατική χρονιά.

Ας μείνουμε όλοι δίπλα στην ομάδα και να τη στηρίξουμε μέχρι τέλους. Το ράβε ξήλωνε αποδεδειγμένα δε βοηθάει να στήσεις ομάδα που να αντέχει. Αποδείχθηκε και φέτος παρά το πολύ καλό ξεκίνημα. Όλοι ξέρουμε ότι υπάρχουν ποδοσφαιριστές που στην αρχή της σεζόν προσπαθούσαμε να αποδεσμεύσουμε, αλλά για διάφορους και διαφορετικούς λόγους ο κάθε ένας, έμειναν στο ρόστερ. Με το να λέμε συνέχεια αυτός δεν κάνει και όλα τα σχετικά που το ακολουθούν αυτό, μόνο κακό μπορούμε να κάνουμε αφού επηρεάζεται όλη η ομάδα και όχι μόνο ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής. Στηρίζουμε την ομάδα μέχρι τέλους και το καλοκαίρι αυτοί που πρέπει να φύγουν ή να μην ανανεωθεί το συμβόλαιο τους έτσι θα γίνει.

Οι ισορροπίες είναι λεπτές. Με δύο νίκες απέναντι σε Απόλλων και ΑΕΖ μπορούν να αλλάξουν τα πάντα, όπως και το αντίθετο με δύο ήττες. Ας μην επιτρέψουμε να γίνει το αντίθετο με την παρουσία μας την Τετάρτη στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα στο Αντώνης Παπαδόπουλος και τη συνεχή στήριξη στην ομάδα και πίεση ΜΟΝΟ στον αντίπαλο.

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ, ΑΝΟΡΘΩΣΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.