Χριστοφόρου: “Σε διάφορες χώρες δίνονται οι διάλογοι για να υπάρχει διαφάνεια”

christoforou-se-diafores-chores-dinontai-oi-dialogoi-gia-na-yparchei-diafaneia Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Στον ΣπορFM 95 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου για όλα όσα αφορούν την επικαιρότητα της ομάδας μας.

Για το ματς με την Πάφο: «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα γιατί μοναδικός στόχος ήταν η νίκη. Ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι για μας σε ένα κλίμα γιορτινό, γεγονός όμως ότι είναι στη συγκεκριμένη περίπτωση το αποτέλεσμα είναι αποδεκτό υπό την έννοια ότι είχαμε να ανταπεξέλθουμε πολλών δυσκολιών που δεν αφορούσε μόνο την πολύ καλή ομάδα που έχει η Πάφος».

Για το θέμα της διαιτησίας: «Είδατε και την επιστολή της ομάδας μας, δεν ξέρουμε τι έγινε στη συνεννόηση με το VAR για αυτό ζητάμε τους διαλόγους, να ξέρει και ο κόσμος ποιος πήρε πάνω του την κάθε φάση. Έχει πολύ σημαντικό ρόλο ο διαιτητής που είναι στο VAR, επηρεάζει διάφορες φάσεις με τις αποφάσεις του. Σε διάφορες χώρες δίνονται οι διάλογοι για να υπάρχει διαφάνεια. Μπορούσα να είμαι πολύ αιχμηρός, αλλά είναι απόφαση της διοίκησης να μην είμαστε έντονοι για να μην επωμιζόμαστε και πρόστιμα για αυτά που λέμε».

Για τις φάσεις που έχει παράπονα η Ανόρθωση: «Υπάρχουν φάσεις που υπάρχουν ορισμοί. Για παράδειγμα έγινε ένα δυνατό φάουλ στον Τεχέρα στο ξεκίνημα που ο παίκτης της Πάφου δεν έδειξε καν κίτρινη κάρτα. Στο δεύτερο μέρος έγινε φάουλ χωρίς να σφυρίξει ο διαιτητής και ήρθε πίσω, ο κανονισμός λέει να δεχτεί κίτρινη κάρτα ο παίκτης που εκτέλεσε το φάουλ. Δεν θέλουμε να επεκταθούμε περισσότερο».

«Από την αρχή της χρονιάς ξεκαθαρίσαμε πολλάκις ότι πρέπει να είμαστε εποικοδομητικοί και να μην βρίσκουμε δικαιολογίες, αλλά από την άλλη ο κόσμος ρίχνει την ευθύνη στη διοίκηση ότι δεν κάνει κάτι όταν έχει τέτοιες διαιτησίες. Κάτι πρέπει να κάνεις όταν γίνονται μονίμως λάθη εναντίων σου».

Για τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα: «Είναι πολλά που μπορούν να ειπωθούν, μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα και να έχουμε θετικά αποτελέσματα. Δεν ξέχασαν το ποδόσφαιρο που ξέρουν οι παίκτες μας και θέλουμε στο παιχνίδι με την Ομόνοια να παίξουν αυτό που ξέρουν. Είναι ένα ντέρμπι πολύ σημαντικό και πρέπει να βγάλουμε αντίδραση. Έχουμε εμπιστοσύνη σε αυτή την ομάδα και πιστεύουμε στις δυνατότητες των παικτών και περιμένουμε από τους ίδιους να βγάλουν αντίδραση».

Για το αγωνιστικό κομμάτι: «Οι ποδοσφαιριστές που ήταν εκτός θα είναι και με την Ομόνοια, δηλαδή οι Κάργας, Γκερέρο και Περέα. Ο Περέα ίσως να έχει κάποιες πιθανότητες να προλάβει, οι άλλοι δύο θα είναι εκτός».

Για τις εκδηλώσεις που έγιναν: «Ευχαριστούμε τον κόσμο που παρευρέθηκε σε όλες τις εκδηλώσεις, είχε αρκετό κόσμο και η εορταστική βραδιά της Παρασκευής, αλλά και την Κυριακή όλα όσα έγιναν είχε αρκετή ανταπόκριση από τον κόσμο. Το θετικό αυτό των ημερών είναι το μήνυμα ενότητας και το κλίμα ενότητας που επικρατεί εντός της Ανόρθωσης».

Υπάρχει κάποιο φιλικό: «Θα έχουμε φιλικό την Τετάρτη με την ΟΦΚ Μπεόγκραντ και θα βγάλουμε ανακοίνωση».

Για τη δήλωση του Ανδρέα Σάντη στην εκδήλωση: «Αντιλαμβάνεστε όταν είσαι σε επαφή με πολλή κόσμο, ο πρόεδρος θεωρείσαι ότι πρέπει να στείλει ένα μήνυμα σε όλους διαδίδουν ψιθύρους για να σπείρουν διχόνοια στον κόσμο της ομάδας».

Για τον Αρτυματά: «Γίνεται μία διαχείριση με τον αρχηγό μας, είναι στο τελικό στάδιο της επιστροφής του, θα χρειαστεί κάποιες εβδομάδες να επιστρέψει και είναι κοντά στο να αγωνιστεί, αλλά θέλει ακόμη λίγο χρόνο. Μπήκε αποστολή όταν μπήκε και για λόγος ψυχολογίας».

Πηγή: 24sports.com.cy

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.