Έτσι μπορείς να πας στο ΓΣΠ για το ντέρμπι με την Ομόνοια

etsi-boreis-na-pas-sto-gsp-gia-to-nterbi-me-tin-omonoia Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Στον αγώνα της ομάδα μας με την Ομόνοια, θα στερηθούμε την παρουσία του κόσμου μας λόγω σχετικής απόφασης που έλαβε η ΚΟΠ, όμως αποφασίστηκε όπως αριθμός εισιτηρίων από τα 50 που επιτρέπει η προκήρυξη δοθούν σε φιλάθλους της ομάδας μας.

Ενόψει του επερχόμενου αγώνα, αποφασίστηκε όπως δοθεί ο ακόλουθος αριθμός εισιτηρίων:

7 εισιτήρια θα δοθούν, μετά από κλήρωση, σε κάτοχους θέσεων στα θεωρία πολυτελείας της ομάδας μας.

7 εισιτήρια θα δοθούν, μετά από κλήρωση, σε όσα μέλη του προγράμματος «Γίνε Συμμέτοχος» έχουν εξοφλήσει πλήρως τη συνδρομή τους.

10 εισιτήρια θα δοθούν σε όσους κατόχους διαρκείας 2023-24 λάβουν μέρος σε σχετική κλήρωση, με το δικαίωμα συμμετοχής να ανέρχεται σε €10 και μπορείτε να το εξασφαλίσετε μέσω του www.anotickets.com. Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινά την Τρίτη 6/2 στις 14:30 και θα διαρκέσει μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης (8/2) όπου θα γίνουν και οι σχετικές κληρώσεις.

Όσοι συμμετέχουν στην κλήρωση θα επωφεληθούν έκπτωσης 15% για dine-in γεύμα ή δείπνο στα εστιατόρια της Pizza Hut Παγκύπρια μέσω promo code που αναγράφεται στο αποδεικτικό αγοράς του δικαιώματος συμμετοχής .

Παράλληλα η χορηγός εταιρεία θα δώσει έκπτωση 30% για dine-in γεύμα ή δείπνο στα εστιατόρια της Παγκύπρια σε 50 τυχερούς που θα προκύψουν από κλήρωση. Άλλοι τρεις τυχεροί θα κερδίσουν ένα εισιτήριο για Αθήνα με την Cyprus Airways.

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.