Φιλαρέτου: “Πως θα αγωνιστούμε με το σωματείο που εμπλέκεται σε αυτή τη συνάντηση;” (ηχητικό)

filaretou-pos-tha-agonistoume-me-to-somateio-pou-ebleketai-se-afti-ti-synantisi-ichitiko Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Για το σοβαρό θέμα που προέκυψε με την καταγγελία του τμήματος χάντμπολ της ομάδας μας μίλησε στον ΣπορFM 95,0 ο γενικός γραμματέας του τμήματος χάντμπολ της Ανόρθωσης, Κωνσταντίνος Φιλαρέτου.

Αναλυτικά:

«Καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε ότι η πρώτη επίσημη καταγγελία προήλθε από τον ΑΠΟΕΛ και ακολούθησε και η δική μας ανακοίνωση. Δεν αφορά σωματειακές καταγγελίες, αφορά σοβαρότατο σκάνδαλο παρανομιών και παρατυπιών και υπόνοιες που δείχνουν χειραγώγηση αγώνων. Προέκυψε από πληροφόρηση και δεδομένα που έχουμε στην κατοχή μας. Ο πρόεδρος και μέλος της επιτροπής διαιτησίας του χάντμπολ είχαν μεταβεί στο οίκημα συγκεκριμένου σωματείου. Αυτή η συνάντηση έγινε εις γνώση του προέδρου της ΚΟΧ και αυτό είναι πολύ σοβαρό ζήτημα που αφορά το δίκαιο και τη διαφάνεια.

Αφού οι πληροφορίες έφτασαν σε εμάς, ακολούθως έγινε προσπάθεια να κληθούμε κι εμείς σε τέτοια συνάντηση την οποία αρνηθήκαμε. Μια σειρά πέραν των 10 σωματείων έχουν ζητήσει άμεση σύγκληση του διοικητικού συμβουλίου για την απομάκρυνση της επιτροπής διαιτησίας. Έχει τεθεί θέμα για τον ίδιο πρόεδρο της ΚΟΧ και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει αντίδραση. Πως διασφαλίζεται το δίκαιο παιχνίδι; Πως θα αγωνιστούμε με το σωματείο που εμπλέκεται σε αυτή τη συνάντηση; Υπάρχουν δηλώσεις σωματείων ότι αυτό το σαββατοκύριακο δεν θα κατέλθουν στους αγωνιστικούς χώρους. Ως Ανόρθωση θα προχωρήσουμε σήμερα σε καταγγελία στον ΚΟΑ, στην Αστυνομία όσο και στην Επιτροπή Δεοντολογίας».

Περισσότερα στο ηχητικό:

Πηγή: 24sports.com.cy

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.