Γκαγιέχο: “Τους δείξαμε ότι είτε παίζουμε καλά είτε άσχημα η ομάδα θα τα δίνει όλα στον αγωνιστικό χώρο”

gkagiecho-tous-deixame-oti-eite-paizoume-kala-eite-aschima-i-omada-tha-ta-dinei-ola-ston-agonistiko-choro Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Δηλώσεις παραχώρησε ο προπονητής της ομάδας μας μετά το τέλος του ισόπαλου αγώνα απέναντι στην Πάφο για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Πιο κάτω οι δηλώσεις:

Παίζαμε με ένα αντίπαλο που έχει πάρα πολλή ποιότητα. Είμαι πάρα πολύ περήφανος από την ομάδα λόγο της προσπάθειας σε έναν δύσκολο αγώνα. 

Το χρωστούσαμε στον κόσμο μας. Τους δείξαμε ότι είτε παίζουμε καλά είτε άσχημα η ομάδα θα τα δίνει όλα στον αγωνιστικό χώρο.

Βλέπουμε τον τρόπο που παίζει, τα συναισθήματα που βγάζει η ομάδα, δεν βλέπαμε μόνο τα νούμερα. Πολλές ομάδες περνάνε από φεγγάρια δύσκολα. Μένουμε με την ενότητα που υπάρχει στην ομάδα στην δουλειά που γίνεται και στην σιγουριά που υπάρχει ότι μέσω αυτών που γίνονται στην προπόνηση θα κερδηθούν και περισσότεροι βαθμοί. 

Σήμερα μπορεί να πήραμε ένα βαθμό όμως μην ξεχνάτε ότι όταν κάναμε το ένα μηδέν η ομάδα έπαιζε καλά, κάναμε ευκαιρίες, μπορούσε να ήταν πολύ διαφορετικό το παιχνίδι. Κερδίσαμε όμως τον βαθμό στο τελευταίο λεπτό. Να μην ξεχνάμε και πόσο καλός ήταν ο αντίπαλος μας, πόσο δυνατός τεχνικά είναι και πόσο καλά προπονημένος είναι.

Μένουμε με το τι βγάζει η ομάδα. Προσπαθήσαμε απέναντι σε ένα τόσο δυνατό αντίπαλο, του πήραμε και την κατοχή που συνήθως στα παιχνίδια τους έχουν την κατοχή.

Πιο κάτω και το live των δηλώσεων:

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.