Να κάνουν τα πάντα για την πρόκριση

na-kanoun-ta-panta-gia-tin-prokrisi Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Τον πιο σημαντικό αγώνα της σεζόν μέχρι τον επόμενο δίνει σήμερα στις 19:00 η ποδοσφαιρική μας ομάδα. Η Ανόρθωσις αντιμετωπίζει σε μονό αγώνα τον Άρη για τα προημιτελικά του Κυπέλλου σε ένα κατάμεστο Αντώνης Παπαδόπουλος και άπαντες στο οικοδόμημα θέλουν η ομάδα να αποδώσει τα μέγιστα για να πάρει την πρόκριση.

Τα δεδομένα από το Ιατρικό δελτίο είναι κάπως θετικά αφού ο Μουσοντά όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει στην αποστολή και θα αποτελέσει ακόμα μία επιλογή στον πάγκο. Εκτός παραμένουν οι Κίκο, Ουαρίς, Αρτυματάς και Γκερέρο. Στις επιστροφές και οι Κάργας, Κορέια οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους και θα επιστρέψουν στην αποστολή.

Τη φετινή σεζόν η τύχη δε μας χαμογέλασε σε κανένα παιχνίδι, ποτέ δε μας χαρίστηκε κανείς και για τίποτε, το ιατρικό δελτίο από την αρχή της σεζόν δεν ήταν ποτέ άδειο ούτε σε έναν αγώνα και όμως αυτή η ομάδα με τα τόσα πολλά προβλήματα παλεύει με νύχια και με δόντια για να εκπληρώσει τον στόχο που τέθηκε σε αυτή τη μεταβατική χρονιά, της εξόδου στην Ευρώπη.

Είμαστε σίγουροι ότι άπαντες μέσα στην ομάδα θα σταθούν στο ύψος τους και θα δώσουν τα πάντα για να βρεθεί η ομάδα μας στα ημιτελικά! Το ίδιο σίγουροι είμαστε και για τον κόσμο που θα κάνει ότι πρέπει για να βοηθήσει την ομάδα να φτάσει στον στόχο της.

Πάμε όλοι στο γήπεδο με μοναδικό στόχο την πρόκριση, πάμε να πάρουμε εμείς αυτή την πρόκριση!

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.