Οι δηλώσεις του Γκαγιέχο μετά τον αποκλεισμό

oi-diloseis-tou-gkagiecho-meta-ton-apokleismo Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Διαβάστε πιο κάτω τις δηλώσεις του προπονητή της ομάδας μας, Νταβίντ Γκαγιέχο μετά τον αγώνα κυπέλλου απέναντι στον Άρη όπου δυστυχώς μετά το 2-3 η ομάδα μας έμεινε εκτός διοργάνωσης.

Πιο κάτω οι δηλώσεις:

Παίζαμε στο σπίτι μας και είχαμε ένα ξεκάθαρο τρόπο παιχνιδιού. Έπρεπε να βγούμε να επιτεθούμε για να μη συμβεί αυτό που μας συνέβη τις προηγούμενες δύο φορές. Αυτό που θέλαμε ήταν να πιέζουμε ψηλά και να έχουμε άμεση ανάκτηση της μπάλας για να μη δώσουμε ευκαιρία στον αντίπαλο να δημιουργήσει ευκαιρίες.  Όταν είδα το πρώτο γκολ από την τηλεόραση δεν κατάλαβα πως ήρθε. Το πρώτο γκολ ήταν μεγάλο λάθος από μας, ήρθε λίγο αργότερα το δεύτερο. Μετά θέλαμε απλά να πάμε στο ημίχρονο για να ξεκουραστούμε και να ανασυνταχτούμε. Μπορεί ο κόσμος να νομίζει ότι κάναμε κάτι το διαφορετικό στο δεύτερο ημίχρονο όμως πάλι μπήκαμε με σκοπό να πιέσουμε ψηλά.  Η μόνη διαφορά ήταν απλά ότι δε χάναμε τόσο εύκολα την μπάλα. 

Για το γεγονός ότι μετά τον αποκλεισμό η Ανόρθωση παίζει με την πλάτη στον τοίχο αφού αν χάσει την ερχόμενη αγωνιστική αν χάσει από την Ομόνοια θα γίνει πολύ δύσκολο το έργο εξόδου στην Ευρώπη:
Θέλαμε πολύ την πρόκριση και την προοπτική του Κυπέλλου, αυτό φαίνεται και στο πόσο πολύ το ήθελαν οι ποδοσφαιριστές στο δεύτερο ημίχρονο όταν ήταν πίσω στο σκορ 0-3. Αυτό τους τιμά, δεν είναι εύκολο να είσαι πίσω στο πρώτο ημίχρονο με τέτοιο σκορ και να το πιστεύεις στη συνέχεια. Αυτό θέλουμε να δείξουμε και στα υπόλοιπα παιχνίδια. Πρέπει να βγούμε στα επόμενα παιχνίδια με σκοπό τη νίκη. Είμαι αισιόδοξος, οι παίχτες το δείχνουν ότι το θέλουν πάρα πολύ. Θα είμαστε έτοιμοι στο παιχνίδι με την Ομόνοια. Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε αυτό που θέλουμε.

Για το τι πιστεύει ότι στοιχίζει στην Ανόρθωση: 
Αυτό που μας λείπει είναι τελική προσπάθεια. Φτάνουμε πολύ εύκολα στην περιοχή των αντιπάλων μας και αυτοί με λιγότερες ευκαιρίες πετυχαίνουν γκολ.  Πρέπει να βελτιώσουμε τον τρόπο που αμυνόμαστε και ιδιαίτερα όταν βρισκόμαστε στην επίθεση. Όταν βρίσκουμε ευκαιρίες είμαι σίγουρος ότι τα γκολ θα έρθουν. 

Για τον Χρυσοστόμου:  
Υπήρχαν κι’ άλλες επιλογές και προτιμήθηκαν να αγωνιστούν άλλοι ποδοσφαιριστές. Καταλαβαίνω ότι άμα χάσει η ομάδα πάντα προτιμούμε ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν. 

Το βίντεο:

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.