Χριστοφόρου: “Δεν έχει εγκαταλειφθεί η προσπάθεια σύναψης του δανείου”

christoforou-den-echei-egkataleifthei-i-prospatheia-synapsis-tou-daneiou Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Στον Super Sport FM 104.00 μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας Δημήτρης Χριστοφόρου για την επικαιρότητα γύρω από την ομάδα μας.

Πιο κάτω οι δηλώσεις:

Για την έκτακτη Γενική Συνέλευση: «Η σκοπιμότητα πίσω από αυτή την απόφαση είναι να ενημερώσουμε τον κόσμο. Ακριβώς επειδή υπάρχει αυτή η ανησυχία από τον κόσμο, είναι ευκαιρία για τα μέλη της Ανόρθωσης να έρθουν εκεί και να τύχουν ενημέρωσης από την διοίκηση και να εισακουστούν οι απόψεις τους».

Πως και κλήθηκε έκτακτη Γενική Συνέλευση δύο μήνες μετά την τελευταία: «Η προηγούμενη συνέλευση είχε άλλη θεματολογία. Τώρα συντρέχουν άλλα θέματα. Από τη στιγμή που τα δεδομένα είναι διαμορφωμένα έτσι, κρίθηκε ότι ήταν αναγκαίο να γίνει αυτή η ενημέρωση για τα τρία αυτά σοβαρά θέματα».

Για το γηπεδικό και την μεταβίβαση των μετοχών: «Είναι ότι αφορά το κομμάτι των εγκαταστάσεων. Τα μέλη θα τύχουν ενημέρωσης για όλα όσα έχουν γίνει για το εν λόγω θέμα. Το μόνο που μπορώ να πω για τη μεταβίβαση των μετοχών είναι ότι δεν έχει ολοκληρωθεί η όλη διαδικασία».

Για το δάνειο: «Δεν έχει εγκαταλειφθεί η προσπάθεια σύναψης του δανείου όμως υπάρχουν κάποια δεδομένα που αφορούν την προσπάθεια αυτή και θα συζητηθούν στην Γενική Συνέλευση».

Για την παρουσία του κόσμου στην γενική Συνέλευση: «Είναι πολύ εύκολο και ανέξοδο να καταγράφονται οι απόψεις στα ΜΚΔ και την ώρα που πρέπει να τα εκφράσει στην γενική Συνέλευση, βλέπουμε μειωμένη προσέλευση. Αυτό που πρέπει να κάνει ο Ανορθωσιάτης είναι να έρθει στην Γενική Συνέλευση και να ενημερωθεί. Έχουμε περισσότερα από 400 τα μέλη. Στην προηγούμενη Γενική Συνέλευση ήταν κάτι περισσότεροι από 100. Τα μέλη του συλλόγου είναι πολύ περισσότερα».

Για το ποδοσφαιρικό τμήμα και το αγωνιστικό: «Δεν έχει σταματήσει η λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος. Η κάθε απόφαση λαμβάνεται την ώρα που κρίνεται καλύτερο ότι πρέπει να ληφθεί. Δεν είναι πράγματα που συζητάμε δημόσια. Για το αγωνιστικό, δεν έχει ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος. Αγωνιζόμαστε με δυνατές ομάδες και με όλες ήμασταν ανταγωνιστικοί. Τα παιχνίδια που δίνουμε κρίνονται στις λεπτομέρειες».

Για τον Τσίκο: «Ο Τσίκο και αυτή την βδομάδα είναι τιμωρημένος. Τα υπόλοιπα λεπτά ζητήματα θα εξεταστούν στην Γενική Συνέλευση».

Για την παραφιλολογία που αναπτύσσεται: «Η συγκεκριμένη Συνέλευση γίνεται ώστε να υπάρχει διαφάνεια και εξωστρέφεια. Είναι πολύ σημαντικό να διαφυλάξουμε την οικογένεια της Ανόρθωσης. Δεν ωφελεί σε τίποτα να αναπτύσσεται μια παραφιλολογία».

Πιο κάτω το ηχητικό:

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.