Ο μονόδρομος της Ευρώπης επιβάλλει άμεση ανασύνταξη και διπλό στο ΓΣΠ

o-monodromos-tis-evropis-epivallei-amesi-anasyntaxi-kai-diplo-sto-gsp Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Απογοήτευση και μόνο μπορούμε να νοιώθουμε μετά το χθεσινό αποτέλεσμα και ειδικότερα για την αμυντική λειτουργία της ομάδας μας αφού σε τέσσερις ουσιαστικά ευκαιρίες ο Άρης στο πρώτο ημίχρονο σκόραρε τρεις φορές σε λιγότερο από 40 λεπτά.

Χρόνος όμως για αναλύσεις και για χάσιμο δεν υπάρχει. Ο μοναδικός τρόπος για να πάρει ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο η ομάδα μας είναι μέσω του πρωταθλήματος και αυτό για να γίνει, επιβάλλει στον αμέσως επόμενο αγώνα που είναι απέναντι στην Ομόνοια στο ΓΣΠ η ομάδα μας να πάρει ένα διπλό που θα τη φέρει ξανά κοντά στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Θυμίζουμε ότι τα άλλα παιχνίδια της αγωνιστικής είναι μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και της Πάφου και το άλλο είναι μεταξύ της ΑΕΚ και του Άρη. Απώλειες βαθμών θα υπάρξουν και θα είναι αρκετές από όλους! Το ζητούμενο όμως είναι η ομάδα μας αρχής γενομένης στο παιχνίδι με την Ομόνοια να ξεκινήσει ένα σερί νικών που θα συνεχιστεί και στα επόμενα δύο παιχνίδια στο Αντώνης Παπαδόπουλος και από εκεί και πέρα όλα είναι πιθανά.

Αυτά όλα όμως είναι θεωρίες. Το ζητούμενο είναι η ομάδα να βρει τον τρόπο να παίρνει νίκες. Σε αυτό το στάδιο του πρωταθλήματος, καμία σημασία δεν έχουν οι καλές παρουσίες. Το μόνο που θα μας κρατήσει ζωντανούς θα είναι οι νίκες.

Μπορούν; Ελπίζουμε πως ναι..

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.