Οκκάς: “όσοι δεν έχετε το κουράγιο θα πρέπει να σεβαστείτε και τους υπόλοιπους που θέλουν”

okkas-osoi-den-echete-to-kouragio-tha-prepei-na-sevasteite-kai-tous-ypoloipous-pou-theloun Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Διαβάστε πιο κάτω τις δηλώσεις του προπονητή της ομάδας μας, Γιάννη Οκκά μετά την ήττα της ομάδας μας από την ΑΕΚ για την 4η αγωνιστική της Β’ φάσης του πρωταθλήματος.

Πιο κάτω οι δηλώσεις:

Το αποτέλεσμα δε μας ευχαριστεί. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλά προετοιμασμένοι απέναντι σε μια ομάδα με καλό passing game. Από εκεί και πέρα έγινε το συμβάν με την κόκκινη κάρτα, το οποίο δε θέλω να σχολιάσω τη δεδομένη στιγμή, γιατί δεν έχω εικόνα και δεν θέλω να σταθώ στην κόκκινη.

Το δεύτερο ημίχρονο το παλέψαμε με παίκτη λιγότερο. Αναγκαστήκαμε να αμυνθούμε περισσότερο και να κλείσουμε τον άξονα. Τα θετικά είναι η επιστροφή του Κωστάκη Αρτυματά μετά από ένα χρόνο, που έκανε μία συγκλονιστική εμφάνιση αν μου επιτρέπετε για το διάστημα που έμεινε έξω.

Κλείνω με το γεγονός πως τα παιδιά έφυγαν στεναχωρημένα, εγώ παρόλη την στεναχώρια μου όμως μέσα μου είμαι ικανοποιημένος γιατί υπήρχε πάθος, αλληλοκάλυψη στο παιχνίδι, τρεξίματα που είχαμε σε μεγάλο βαθμό. Αυτά κρατάω και βλέπουμε την επόμενη μέρα.

Είμαι χαρούμενος σε εισαγωγικά για τα παιδιά και την προσπάθεια σήμερα. Δεν είναι εύκολο. Υπήρξα ποδοσφαιριστής με διάφορα προβλήματα. Είμαστε υποχρεωμένοι να βρούμε τη λύση. Αισθανόμαστε το βάρος, γιατί δεν είναι το ευκολότερο να χάνονται οι στόχοι και να έχεις άλλα 6-7 παιχνίδια στην συνέχεια. Όταν κλήθηκα να αναλάβω αυτή την κατάσταση, δεν προβληματίστηκα καθόλου. Είχα πολύ καλές σχέσεις με τον προπονητή. Ήταν κάτι που ονειρευόμουν. Υποσχέθηκα στα παιδιά ένα πράγμα, ότι περνάει από το χέρι μου σαν προπονητής ειδικά στην προπόνηση θα γίνει και θα έχουμε ένα ευχάριστο κλίμα, μέσα από πειθαρχία και σεβασμό.

Αυτό με τους δέκα ποδοσφαιριστές είναι ένας πολύ σοβαρός λόγος για να προπονούμαστε ανάλογα στις προπονήσεις.

Όσο αφορά για τα συμβόλαια του χρόνου και αν πρέπει κάποιοι να αποδείξουν, δεν το είδα ποτέ έτσι. Ούτε τώρα ούτε σαν ποδοσφαιριστής. Για εμάς όσοι ποδοσφαιριστές είναι στο ρόστερ είναι καλοί. Δεν τους γνώρισα την προηγούμενη βδομάδα αλλά από την αρχή της προετοιμασίας. Αυτό που θέλω από αυτούς είναι, όσοι θέλουν να συνεχίσουν, θα συνεχίσουν. Όσοι δείχνουν θέληση πιθανότατα θα είναι και οι πρωταγωνιστές. Υπάρχουν κάποια προβλήματα, δεν θα τους κατηγορήσω με τίποτα. Τους είπα όσοι δεν έχετε το κουράγιο θα πρέπει να σεβαστείτε και τους υπόλοιπους που θέλουν. Το λέω καθαρά με την ανθρώπινη πλευρά, έχω πολύ καλές σχέσεις με όλα τα παιδιά.

Δείτε και τις δηλώσεις σε βίντεο:

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.