Οκκάς: “Θέλαμε το αποτέλεσμα / Κέρδος ήταν η προσπάθεια”

okkas-thelame-to-apotelesma-kerdos-itan-i-prospatheia Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Σε δηλώσεις προχώρησε με το τέλος του αγώνα απέναντι στον Άρη ο προπονητής της ομάδας μας, Γιαννάκης Οκκάς.

Δείτε πιο κάτω αναλυτικά όσα δήλωσε στο κανάλι της Cytavision:

“Ικανοποίηση όχι για τον βαθμό, αλλά για την προσπάθεια. Είδαμε κάποια πράγματα. Δεν ήρθαμε για να χάσουμε, αλλά για να κερδίσουμε. Μας πίεσε ο Άρης. Προσωπικά με ικανοποίησε η εμφάνιση των παιδιών.
Το σενάριο του αγώνα το γνωρίζαμε. Θα μας πίεζε ο Άρης. Θέλαμε να εκμεταλλευτούμε τα κενά. Ήταν αναμενόμενο, είναι μία ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα. Η προσπάθεια που κάναμε ήταν θετική για την συνέχεια”.

Στη συνέχεια μίλησε στη διάσκεψη Τύπου:

“Ήρθαμε για να αγωνιστούμε απέναντι σε μία ομάδα με ψηλούς στόχους, όπως όλες στο Α’ γκρουπ. Μία ομάδα με πολύ καλό υλικό που θα παλέψει μέχρι τέλος για τους στόχους της. Για τη δική μου ομάδα, θέλαμε το αποτέλεσμα. Όμως για μένα το κέρδος ήταν η προσπάθεια. Θα μπορούσαμε να χάσουμε ή να κερδίσουμε. Ο Άρης έχασε ευκαιρίες, εμείς το πήγαμε μέχρι να το κλέψουμε σε εισαγωγικά. Αυτό που μένει και στα αποδυτήρια είναι η προσπάθεια. Ένας βαθμός δεν λέει πολλά, αλλά ξαναλέω μετράει η προσπάθεια”.

“Είμαι πολύ ευγνώμων και τυχερός που έχω τα ηνία της ομάδας, σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Είμαι ο προπονητής της και το μόνο που μπορώ είναι να παρέχω σε αυτά τα παιδιά σωστές συνθήκες προπόνησης, ευχάριστες. Θέλουμε να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε όπως με ΑΕΚ και Άρη και να παλέψουμε όλους τους αγώνες”.

Δείτε και τις σχετικές δηλώσεις στο βίντεο πιο κάτω:

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.