Σάντης: “Με τους παίκτες είμαστε συνεννοημένοι το πως θα πληρωθούν” (ηχητικό)

santis-me-tous-paiktes-eimaste-synenomenoi-to-pos-tha-plirothoun-ichitiko Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ανδρέας Σάντης μίλησε στον Σπορ FM 95 για όλα όσα αφορούν την επικαιρότητα της ομάδας μας. 

Τα κυριότερα σημεία: 

Δεν μας βρίσκει ευχαριστημένους η επόμενη μέρα, είναι μία σειρά αποτελεσμάτων που μας απογοητεύει. Όμως δεν μπορούμε να αλλάξουμε το παρελθόν αλλά το μέλλον. Δεν θα το πω για δικαιολογίες, αλλά να μην ξεχνάμε που ήμασταν πέρσι τέτοιο καιρό και που είμαστε φέτος. Είναι μία μεταβατική χρονιά σε όλα. Μαγικό ραβδί δεν κρατάμε και ούτε μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα σε μία μέρα. Η Ανόρθωση θα προσπαθεί και θα αγωνίζεται όπως πρέπει σε κάθε ματς. Έχουμε πει ότι θέλαμε να ρίξουμε τον μέσο όρο ηλικίας, να κάνουμε καλύτερα τα πράγματα στο οικονομικό και να χτιστεί μία ομάδα που τα επόμενα 1-2 χρόνια να μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Δεν υποσχεθήκαμε τίτλους ούτε πακτωλό χρημάτων. Έχουν αλλάξει ήδη πράγματα στην Ανόρθωση και θα συνεχίσουμε. Τώρα αν παρουσιαστεί οποιοσδήποτε που μπορεί να κάνει καλύτερα πράγματα από εμάς είμαστε έτοιμοι το επόμενο δευτερόλεπτο να του δώσουμε την ομάδα.

Για το αν θα μείνει ο προπονητής:
Πάντα όταν δεν πηγαίνει καλά η ομάδα και δεν έρχονται τα αποτελέσματα όλοι ψάχνουν έναν θύμα. Να ξεκαθαρίσω ένα πράγμα. Υπεύθυνος για όλα είμαι εγώ. Τον προπονητή, τους παίκτες και τον τεχνικό διευθυντή, να τους αφήσουν όλοι ήσυχους. Να μην προσπαθούμε να βρούμε θύματα να πυροβολούμε. Όλοι όσοι είναι στο ποδοσφαιρικό τμήμα αντιλαμβάνονται που βρίσκονται.

Για το γεγονός ότι είπε ότι είναι αποτυχία ότι δεν θα βγει η ομάδα Ευρώπη: 
Ναι είναι αποτυχία όμως τι να κάνουμε να σταματήσουμε να λειτουργούμε να μην προσπαθούμε.

Αν δεν πάρει δάνειο ποιο είναι το άλλο πλάνο: 
Αν δεν πάρουμε το δάνειο, θα ρίξουμε το μπάτζετ και θα προσαρμόσουμε την ομάδα στα δεδομένα που θα έχουμε μπροστά μας.

Για το αν πήρε τηλεοπτικά περισσότερων χρόνων: 
Έχουμε πάρει τηλεοπτικά πολύ μικρότερου ύψους από ότι έχουν πάρει άλλες ομάδες.

Δεν μπορούμε να κάνουμε μπάτζετ 10 εκατομμυρίων δεν το σηκώνει η Ανόρθωση με τα έσοδα που έχει. Έχουμε προβλήματα οικονομικά που απορρέουν από προηγούμενες χρονιές, προσφυγές παικτών και πράγματα που δεν είναι πληρωμένα από πιο παλιά χρόνια.

Για τις σχέσεις Πριέτο και Γκαγιέγο: 
Οι σχέσεις του Πριέτο με τον Γκαγιέγο, δεν θα κάνουν παραμονή πρωτοχρονιάς αγκαλιά, έχουν άψογες σχέσεις επαγγελματικές για το καλό της ομάδας.

Για το αν είναι απλήρωτοι οι παίκτες και για αυτό έπεσε η απόδοση: 
Οι ποδοσφαιριστές δεν είναι τζούκμποξ και τους βάζει το νόμισμα και ξεκινούν να παίζουν. Με τους παίκτες είμαστε συνενωμένοι το πως θα πληρωθούν. Να σας θέσω και διαφορετικά το θέμα, όλες οι ομάδες που είναι στο Α’ γκρουπ ή που είναι στα ημιτελικά Κυπέλλου είναι πληρωμένοι οι παίκτες τους;

Τώρα θα φανούν ποιοι είναι οι πραγματικοί οι Ανορθωσιάτες, τώρα θα φανούν ποιοι είναι στα δύσκολα στην ομάδα. Αυτή την στιγμή οι παίκτες θέλουν στήριξη, αυτοί είναι που δημιούργησαν τις προσδοκίες με το ποδόσφαιρο που έπαιζαν. Δεν πρέπει να μπαίνει το συναίσθημα πάνω από την λογική αλλά το αντίθετο για να δούμε την επόμενη μέρα. Προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις με τον τρόπο που καθορίσαμε και παρουσιάσαμε στον κόσμο της Ανόρθωσης. Δεν έχουμε μετακινηθεί από αυτά που έχουμε πει.

Ακούστε στο ηχητικό όλα όσα είπε: 

Πηγή: 24sports.com.cy

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.