Σε από κοινού συμφωνία με την EHF η Ανόρθωσις για το πρόστιμο στο Χάντμπολ

se-apo-koinou-symfonia-me-tin-ehf-i-anorthosis-gia-to-prostimo-sto-chantbol Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Το τμήμα Χειροσφαίρισης της Ανόρθωσης έστειλε επιστολή στην ΚΟΧ γνωστοποιώντας ότι η ομάδα μας επήλθε σε από κοινού συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάντμπολ για την καταβολή του προστίμου που δέχθηκε η ομάδα μας.

Παράλληλα στάλθηκε το μήνυμα σε όλους ότι η Ανόρθωση ποτέ δεν λιποτάκτησε σε καμία πρόκληση, σε καμία δυσκολία και σε κανένα αγώνα ΑΘΛΗΤΙΚΟ ή/και ΕΘΝΙΚΟ.

Πιο κάτω η επιστολή:

Προς: Κυπριακή Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης
Κοιν: Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας
Θέμα: Πρόστιμο από EHF προς ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Αγαπητοί Κύριοι,

Με την παρούσα σας ενημερώνουμε ότι η ομάδα μας ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ σε επικοινωνία με την EHF έχουμε καταλήξει σε από κοινού συμφωνία σχετικά με το πρόστιμο το οποίο έχει επιβληθεί στην ομάδα μας και το θέμα αυτό θεωρείται ως οριστικά λήξαν.

Να σημειώσουμε ότι καμία ενέργεια για την διευθέτηση αυτή εκδηλώθηκε από κανένα άλλο μέρος και δη την Κυπριακή Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης στην οποία το Σωματείο μας ανήκει, αλλά τον χειρισμό διήλθαν τα διοικητικά στελέχη του Σωματείου μας.

Τέλος, προς απογοήτευση των περιχαρών εντός και εκτός του χώρου της χειροσφαίρισης οι οποίοι θεώρησαν ότι θα βρεθούν να αμείβονται ή/και να κερδίσουν από αυτή την υπόθεση έστω και εκτός των αγωνιστικών χώρων προσβλέποντας σε κάλπικες επιτυχίες, να τους θυμίσουμε ότι η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ είναι ένας τεράστιος σύλλογος, το ιστορικότερο σωματείο της Κύπρου και ποτέ δεν λιποτάκτησε σε καμία πρόκληση, σε καμία δυσκολία και σε κανένα αγώνα ΑΘΛΗΤΙΚΟ ή/και ΕΘΝΙΚΟ. 

Προς όλους αυτούς καλό είναι να θυμούνται:
Η ΚΟΡΥΦΗ ΑΝΗΚΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ!!!!
ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ – ΜΟΝΟ ΚΟΡΥΦΗ.

Με εκτίμηση,
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΙΛΑΡΕΤΟΥ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ 

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.