“υποχρέωση μας να μεταλαμπαδεύσουμε τα ιδεώδη της Ανόρθωσις Αμμοχώστου”

ypochreosi-mas-na-metalabadefsoume-ta-ideodi-tis-anorthosis-ammochostou Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Εκδήλωση Μνήμης διοργανώνει το οργανωμένο κίνημα της ομάδας μας με αφορμή την απαρχή του Απελευθερωτικού Αγώνα 1955-1959.

Περισσότερες πληροφορίες πιο κάτω όπως τις δημοσίευσαν οι MAXHTEC:

Ήταν 1η Απριλίου της Ε.Ο.Κ.Α. η αρχή…

Την ερχόμενη Δευτέρα 01 Απριλίου 2024 το οργανωμένο μας κίνημα διοργανώνει μεγάλη Εκδήλωση Μνήμης με αφορμή την απαρχή του Απελευθερωτικού Αγώνα 1955-1959. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο Λιοπετριού και η ώρα προσέλευσης έχει οριστεί στις 19:11, ενώ προηγουμένως στις 18:30 οι δρομείς μας θα ξεκινήσουν την πορεία τους από το Μνημείο Αγώνα ΕΟΚΑ στο Αυγόρου για να μεταφέρουν τη φλόγα και να σηματοδοτήσουν την έναρξη της εκδήλωσης μας.

Μια μέρα σήμα κατατεθέν για τον Ελληνισμό της Κύπρου αφού τα παιδιά μας, τα σπλάχνα της Ανορθώσεως ύψωσαν ανάστημα και μπήκαν μπροστάρηδες σε ένα αγώνα θυσίας, με διακηρυγμένο σκοπό την αυτοδιάθεση της Κύπρου, την απαλλαγή από τη βρετανική αποικιοκρατία και τελικά την Ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα.

Χρέος μας η τιμή όσων θυσιάστηκαν, υποχρέωση μας να μεταλαμπαδεύσουμε τα ιδεώδη της Ανόρθωσις Αμμοχώστου στις επόμενες γενιές και να υπενθυμίσουμε σε όλους ποια είναι η Ιστορία μας.

𝐌𝐀𝐗𝐇𝐓𝐄𝐂 𝟏𝟗𝟗𝟒 🇬🇷

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.