Αμίρ: “στόχος μας είναι η εξόφληση του δανείου” (ηχητικό)

amir-stochos-mas-einai-i-exoflisi-tou-daneiou-ichitiko Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε ο Αμίρ Τζέμα, μέλος της πρωτοβουλίας των ΜΑΧΗΤΩΝ για την διάσωση του Σταδίου Αντώνης Παπαδόπουλος και πρόεδρος του τμήματος Esports του Συλλόγου μας.

Όσα δήλωσε:

Για την πρωτοβουλία με το Αντώνης Παπαδόπουλος: «Είναι μια οργανωμένη πρωτοβουλία του οργανωμένου συνόλου των Μαχητών. Αποφασίσαμε πως κάποιος πρέπει να βγει μπροστά. Ήταν ορατός ο κίνδυνος για το Αντώνης Παπαδόπουλος. Κάναμε αυτή την ιστοσελίδα η οποία όταν τελειώσει η καμπάνια μας, θα αλλάξει μορφή και θα γίνει αποκλειστικά για το Αντώνης Παπαδόπουλος. Η ανταπόκριση είναι τεράστια».

Για τις επόμενες κινήσεις: «Αρκετός κόσμος ήταν επιφυλακτικός, παρά τις εισφορές που βλέπετε. Όταν βγήκε και δημόσια ότι αυτά τα λεφτά είναι ασφαλισμένα, τότε αυξήθηκε η ανταπόκριση από τον κόσμο. Το Σαββατοκύριακο θα ξεκινήσουμε επαφές και με τον υπόλοιπο κόσμο και με αυτούς που δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο. Θα ξεκινήσουμε χωριό χωρίο».

Για τις προσπάθειες που γίνονται από πρώην μέλη του Δ.Σ: «Ήδη αρκετές επιχειρήσεις και πρώην μέλη του Δ.Σ έχουν κάνει τις εισφορές τους διαδικτυακά. Γίνεται και μια δεύτερη παράλληλη προσπάθεια από το Δ.Σ της κτηματικής που έχουν κι αυτοί τις δικές τους επαφές. Θα μπουν όλα μαζί για να φαίνεται και στον κόσμο όλη η προσπάθεια».

Ο στόχος αυτής της καμπάνιας και το ύψος του δανείου: «Εμάς ο στόχος μας είναι η εξόφληση του δανείου. Αυτή τη στιγμή ανέρχεται στο 1.9 εκατομμύρια αλλά ισχύει ακόμα η συμφωνία που ανέρχεται περίπου στο 1,1 εκατομμύριο. Ελπίζουμε μέχρι το τέλος Μαΐου να τα καταφέρουμε».

Για την ανταπόκριση του κόσμου: «Τα συγχαρητήρια αξίζουν στον κόσμο που στηρίζει και έχει αγκαλιάσει αυτή την πρωτοβουλία».

Πηγή: sport-fm.com.cy

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.